Garanti mot regn i Italien

Av den 19 februari, 2017

Få pengarna tillbaka om det regnar under din semester!

Sol och värme står som regel högt upp på listan över de viktigaste faktorer för en lyckad semester – skulle regnet ösa ner är det nästan outhärdligt. Det händer faktiskt att svenska resenärer klagar (till researrangören) över vädret om det inte motsvarat förväntningarna. Därför inför In-Italia ett helt nytt begrepp i den svenska resebranschen, ”Garanti mot regn”. Regnar det mer än 4 timmar under en dag får resenären hotellkostnaden återbetald för den eller de dagarna. Detta gäller på en rad av In-Italias mest populära semesterboenden.

Även om det alltid finns en massa spännande saker att se och upptäcka i Italien även när det regnar är vi väl medvetna om att just regn inte är populärt när svensken är på semester. Vi har därför tagit fram en garanti som gäller på 13 platser spridda över de mest välbesökta delarna av landet som Toscana och Sicilien, säger Lars Henriksen vd på In-Italia.

Generellt är Italien ett mycket solsäkert semesterland med nästan dubbelt så många soltimmar som Sverige enligt väderstatistiken.

”Garanti mot regn” gäller under perioden 1/4–31/10 2017, gästen får hotellkostnaden återbetald för varje dag det regnar 4 timmar eller mer på en rad angivna semesterboenden.

Se vilka semesterboenden som erbjuder Garanti mot regn >>

Resa
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login