GAMMAL tillbaka med singeln ”Explosion”

Av den 26 september, 2020

GAMMAL är tillbaka med första singelsläppet för hösten och bjuder upp till en ungdomlig kärlekssaga paketerat i svensk pop på singeln ”Explosion”

”Känslan när man träffar någon och man vet att det kommer bli någonting stort. Man exploderar nästan för man känner så mycket. Och även om man vet att det kanske inte varar för evigt så är det värt – en sommar med sorg och kärlek och allt där emellan är alltid värt.”

Tidigare i år har vi hört duon leverera låten ”Katedral” och därefter en tolkning på Håkan Hellströms klassiker ”Shelley feat. Simon Ljungman” under Spotify It’s hits flagg. Det var i fjol förra året GAMMAL debuterade och låtar som ”Blommor där du står” och ”Sånger från förut” spred sig och blev till några av årets stora låtar. Året som följde blev ett succéår där duon släppte sin första EP ”Innan det tar slut”, spelade på festival- och livescener landet runt, gjorde sin tv-debut på Allsång på Skansen och blev nominerade till ”Årets grupp” på P3 guld där de även uppträde. Popduon GAMMAL består av Peg Parnevik och Pontus Petersson.

Lyssna på ”Explosion” här»

Musik | GAMMAL tillbaka med singeln ”Explosion”
Örebroguiden

Källa: Sony Music

You must be logged in to post a comment Login