Gabrielle åker på vårturné kommer till Ritz Nightclub

Av den 9 april, 2017

De senaste fem åren har Gabrielle levererat en rad stora hits som gjort henne till en av de största artisterna i Norge. Hon har spelat på Nobel Peace Prize Concert och headlinat alla stora festivaler med sin energirika show. Gabrielle fick ett stort genombrott i Sverige tack vare TV-succén SKAM, där hennes låt ”5 Fine Frøkner”, hörs i en nyckelscen i säsong 3. Nu är hon aktuell med singeln “Vekk Meg Opp” och turné runt om i Sverige, Gabrielle kommer till Ritz Nightclub Skärtorsdag 13 april.

Den 16 mars gör Gabrielle sin första konsert i Sverige efter genombrottet med ”5 Fine Frøkner”. Därefter följer en rad spelningar runt om i landet. Gabrielle kommer även att släppa en ny låt sista fredagen i varje månad fram till maj, då hennes nya EP beräknas släppa. Gabrielle, som skriver all sin musik själv, har jobbat med såväl svenska som norska producenter på sitt nya material.

Gabrielle fick ett stort genombrott i Sverige tack vare TV-succén SKAM, där hennes låt ”5 Fine Frøkner”, hörs i en nyckelscen i säsong 3. SKAM har blivit det mest sedda programmet på SVT Play någonsin. ”5 Fine Frøkner” var med sin tredjeplats på Spotify, den låt på norska som nått högst på Spotify-topplistan någonsin i Sverige. Singeln har passerat Platina i Sverige och har över 18 miljoner streams globalt. Låten är skriven av Gabrielle själv och producerad av Joakim Haukaas (Britney Spears, T.I.).

Skärtorsdag 13 april kommer Gabrielle till Örebro och Ritz Nightclub!

>> Mer info här <<

Kultur & Musik | Örebro
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login