Gå på 100+ festivaler världen över med Live Nations festivalpass

Av den 10 april, 2018

Nu avslöjar vi att ”Live Nation Festival Passport” släpps för 2018! Det omåttligt populära passet kommer i årets upplaga innefatta fler festivaler än tidigare och vara tillgängligt över hela världen. Registreringen startar nu!

Efter att omedelbart sålt slut förra året utökar vi nu festivalsatsningen för 2018 genom att dubblera antalet tillgängliga Live Nation Festival Passport till totalt 2 500 pass. Det ger köparna en standardbiljett till de hundratals festivaler som deltar i programmet runt om i världen. Dessutom är vi exalterade över att för första gången någonsin kunna erbjuda musikentusiaster världen över ett VIP-pass som garanterar 100 lyckliga köpare VIP-inträde. Priset för en standardbiljett är 999 USD, medan VIP-biljetten kostar 5000 USD.

Festivalpass-innehavarna kommer i år ha tillgång till fler festivaler än tidigare, med obegränsad entré till mer än 100 av våra unika festivaler runt om i världen så som Austin City Limits Music Festival, Bonnaroo Music and Arts Festival, Download, Electric Daisy Carnival, Falls Festival, Firenze Rocks, Lollapalooza, och många fler. 

Sydney City Limits, Creamfields, RedFestDXB, Impact Festival, Openair Frauenfeld och Edinburgh Summer Sessions  är namn på nya festivaler som tillkommer i 2018 års upplaga av festivalpasset. Besök https://www.livenation.com/passport för överskådlig karta över vilka festivaler runt om i världen som är anslutna.

Förra årets festivalpass sålde slut inom 24 timmar och köparna var så nöjda med konsertupplevelserna som passet bidragit till att ett officiellt Live Nation Festival Passport Holders Community startades för att kunna dela med sig av berättelser och planera festivalresor tillsammans med andra köpare.

Vi använder oss av Ticketmasters ”Verified Fan”-plattform för att försäkra oss om att festivalpassen når fansen och inga mellanhänder. Registreringen började måndag 9 april kl 17.00 svensk tid och stänger torsdag 12 april kl 05.00 på http://festivalpassport.tmverifiedfan.com. Fansen som får en kod har chansen att köpa ett Standard- eller VIP-pass av Festival Passport när de börjar säljas tisdagen den 17 april k 14.00 på www.LiveNation.com/Passport (obs! begränsat antal biljetter, först till kvarn).

Kultur & Musik
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login