Gå en målarkurs i sommar

Av den 12 juni, 2020

Här har du möjlighet att välja om du vill måla med olja eller akryl eller kombinera olika tekniker.

Under kursen berör man ämnen som bildkomposition, materiallära, färgblandning och mycket mer.

Man tittar på vad som gör att man kan återge en visuell upplevelse i färg och form, och övar upp sitt egna konstnärliga seende samt utvecklar sin kreativitet.

Undervisningen som Elisa Johansson gör är alltid individuell i små grupper om 8 personer. Varje elev får hjälp efter sina önskemål och sin egen utveckling. Eleven väljer själv tekniker och motivtyper. Elisa handleder steg för steg.

I hennes kurser ska man hitta sin inspiration och sina egna idéer. Man målar inte ett konkret motiv som Elisa ”vill” att alla ska måla. Det är viktigt att man ska ha egna idéer om vad man vill ha.

Då sätter man igång och målar dem, Elisa tar dig steg för steg till färdighet. Hon ska hjälpa till att släppa loss er potential därför det är viktigt att inspirationen ska komma från hjärtat.

Detta är en kurs både för alla som är nybörjare och vill utforska sitt målande/tecknande samt för alla som är mer erfarna. Passar såväl nybörjare som alla som målat/tecknat en del tidigare.

Om Elisa Johansson
Elisa gillar att sammanfoga magi och verklighet. Att skapa nostalgiska bilder.

De surrealistiska bilderna jag skapar ska intrigera och fascinera, vilket lämnar mycket till fantasin. Jag utforskar alltid min inre magiska värld när jag skapar en tavla. Inspirationen hämtar jag från mitt dagliga liv och naturen. Mina målningar är fyllda med kärlek och nyfikenhet kring livet och det är det jag fyller mina tavlor med. För mig har alltid ljuset och färgerna varit det viktigaste. Att försöka återskapa en känsla eller ett ögonblick som berör.

Elisas huvudmotiv är: fåglar, hästar, fiskar, fjärilar och människor. hennes konstnärsjobb är i tre visuella stilar: fotografi, tavlor och illustration.

När hon målar använder hon olika tekniker: akryl, olja och pastell. Det som fascinerar henne mest är lätt surrealism och abstrakt.

Elisa är född 1975 i Polen och det är där hon arbetade och var verksam som konstnär. Nu började Elisa åter jobba som konstnär i Sverige. Hon har jobbat som kursledare i över tio år och älskar att förmedla och inspirera, det är ett privilegium att kunna arbeta med det man brinner för!

Elisa studerade i Warszawskas Fotoskola som fotograf och sen utbildade sig som life och businesscoach.

Nu använder hon hela min kunskap för att hjälpa att släppa loss din potential. Elisa undervisar också meditation i intuitiv dans med avsikt. Detta är hennes stora passion och ett sätt för positiv energi varje dag.

Gå en målarkurs i sommar, kursen börjar redan på Måndag 15 juni 2020.

» Mer information här «

Business/Kultur
Örebroguiden

Källa Elisa Johansson Art

You must be logged in to post a comment Login