Fyra nya snacks från Estrella!

Av den 16 januari, 2017

2017 lanserar Estrella en riktig smakkarusell! Redan vecka 4 välkomnar vi snacks i flera färger och former: Nötmix Honung & Salt, Ranchstjärnor, Sourcream & onion Skruvar och chipset Ramslök med lite chili hittar du snart i butik, finns det något godare?

De nya lättare chipsen får flera färgstarka kompisar för alla tillfällen! En salig blandning av söta nötter, smakfulla former och kryddiga chips skapar nyans, variation och nya smakupplevelser för alla från och med vecka 4.

Det nya chipset Ramslök med lite chili har en generös smak av fyllig ramslök och känning av kryddig chili, som ger ett chips med karaktär! Estrellas Nötmix Honung & Salt har en tydlig ton av karamelliserade nötter. Naturlig honung bryter perfekt med saltet, och nötmixen blir ett sötare inslag i ett annars salt sortiment.

Skruvar med smak av Sourcream & onion gör också intåg i sortimentet, ett efterlängtat komplement till de klassiska Dillskruvarna. Men Skruvar är inte de enda formerna Estrella släpper vecka 4. Vi välkomnar också spröda Stjärnor med härligt fyllig Ranchsmak som smälter i munnen.

Det blir en riktig snacksfest när alla Estrellas nyheter dyker upp i butik från och med 26 januari, en karusell av färg, form och smak, finns det något godare?

Mat & Dryck | Örebro
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login