Fynda hos Örebro Loppis Brunnsparken

Av den 31 oktober, 2019
Arkivbild

Örebro Loppis Brunnsparken öppnar portarna den 3 November, Närkes största inomhus Loppis . Här på Örebro Loppis i Brunnsparken kommer det att hyras ut säljplatser och bord, till privatpersoner med enbart försäljning av second hand.

Närkes största inomhusloppis (Örebro Loppis) kommer att hållas i Brunnsparken/Regnbågen varje söndag. Sälj dina begagnade saker, som ligger och tar plats och samlar damm hemma.

Örebro Loppis Brunnsparken försöker nu tillsammans, skapa en storloppis i Örebro. För att kunna vakna varje söndag med ett leende på läpparna, samt att fynda runt i en skön och behaglig miljö.

Välj Örebro Loppis av 8 anledningar
Hösten är här och kanske både garderoben och hemmet ska förnyas. Varför inte då göra det på Örebro Loppis Brunsparken? Somliga kanske tycker att det tar emot att handla gammalt istället för nytt. För er har Retromania listat åtta bra anledningar till varför du ska handla på loppis. Varsågod, läs och lär!

Bra för plånboken
Det är dyrt att leva. Särskilt om du har barn, som snabbt växer ur sina kläder, skor och prylar. Handlar du på loppis kan du spara in åtskilliga kronor. Inte sällan hittar du märkeskläder på loppis för lägre pris än vad du köper nytt i lågpriskedjorna.

Äldre kläder är dessutom ofta av bättre kvalitet än nya. Om du dessutom säljer vidare det ni i er tur tröttnat på och vuxit ur kan du i bästa fall till och med hamna på plusminusnoll i plånboken.

Något för alla
De flesta av oss vill gärna känna oss lite unika, men med en normallön (och en H&M-garderob) är det svårt. Om du inte går på loppis förstås! Där har du möjlighet att hitta en egen, unik klädstil, som kan vara precis hur snygg eller gräslig som du själv vill!

Bra för miljön
Vi konsumerar redan långt över jordens tillgångar. Om du varje gång du ska handla något nytt funderar över om du kan hitta det på andrahandsmarknaden så gör du stor skillnad för planetens framtid!

Mindre stressigt
På loppis har du möjlighet att köpa en vinteroverall redan på sommaren eller höstens regnställ mitt i smällkalla vintern. På det viset är du förberedd långt innan årstiderna gör sin entré och du kan ta det lugnt och koppla av medan alla andra springer runt och jagar hysteriskt i butikernas årstidskollektioner.

Du blir kunnigare
Loppis är inte bara gammalt skräp, det är också att ta del av vår historia. Prylar, möbler och kläder kan berätta mycket om en viss tidsålder och ju mer du tar reda på om en sak desto mer lär du dig om din egen bakgrund och historia.

För nöjes skull
Finns det något roligare att ägna helgen åt än att strosa runt på en dammig loppis och leta efter det perfekta fyndet? Svaret är nej, enligt mig. Och de allra flesta håller med. I alla fall inte om alternativet är att tvätta, städa, stryka och diska.

Välgörenhet
På många loppisar går pengarna till välgörande ändamål. Det känns gott i hjärtat att bidra till en bättre värld samtidigt som du handlar.

Träffa vänner
Loppismänniskor är många gånger sociala människor. Springer du några gånger på samma secondhand- och loppisbutiker kommer du snart att börja känna igen folk.

Innan du vet ordet av har du ett gäng nya kompisar att dela dina loppisfram- och motgångar med, leta samlarföremål åt eller bara ta en pausfika i loppisletandet med. Sådärja, nu hoppas jag att det inte råder några tveksamheter längre över varför vi alla bör loppisshoppa! källa: aftonbladet

Örebro Loppis Brunnsparken öppnar portarna till Regnbågen med start Söndag 3 November 2019!

» Mer information här «

Prylar | Fynda hos Örebro Loppis Brunnsparken
Örebroguiden

Källa Örebro Loppis Brunnsparken

You must be logged in to post a comment Login