Funkis SommarStream tillbaka med två extra avsnitt

Av den 3 augusti, 2020

Under sommaren har det släppts fyra program av Funkis Sommarstream – ett alternativ till den annars fysiska sommarfestivalen för personer med funktionsvariation som brukar hållas i Brunnsparken. Den 12 och 19 augusti är vi tillbaka med två extra avsnitt och bland gästerna hittar vi bland annat Boris René, Hasse Andersson och Carola.

Med anledning av situationen kring coronaviruset valde man i år att anordna Funkis Sommarfestival på ett lite annorlunda sätt – digitalt. Det första avsnittet av streamen släpptes 24 juni på Örebro kommuns YouTube-kanal och har idag över 2 300 visningar.

– Vi hade hoppades in i det sista på att kunna ses fysiskt nu i augusti, men eftersom rekommendationerna kring coronaviruset kvarstår har vi istället valt producera två extra program av Funkis Sommarstream. Det blir återigen massor av dans, musik och roliga reportage med bland annat tips på utflykter. Boris René gästar oss återigen, den här gången tillsammans med ingen mindre än Hasse Andersson och Carola! berättar Charlotte Ollward, producent för Funkis Sommarstream och Funkismellon.

Avsnitt 5 och 6 har premiär på Örebro kommuns YouTube den 12 och 19 augusti kl. 10.

Nöje | Funkis SommarStream tillbaka med två extra avsnitt
Örebroguiden

Källa: Örebro kommun

You must be logged in to post a comment Login