Fungerar Green Coffee

Av den 2 oktober, 2016

Aldrig förr har vi mötts av ett sådant intresse för någon produkt som för grönt kaffeextrakt. Det är ännu värre i USA, där marknaden fullständigt exploderat. Det finns anledning till det.

Vad är Green Coffee?
Green Coffee är orostade kaffebönor som innehåller klorogensyra. Klorogensyra tycks ha en förmåga att absorbera upptaget av glukos, vilket gör att man går ner i vikt. Klorogensyran förstörs när man rostar kaffebönorna, så effekten uppnås inte när man dricker vanligt kaffe. Det finns inga registrerade biverkningar, och i princip vem som helst kan pröva.

OBS! Det är mycket viktigt att det är tillräckligt med klorogensyra i produkten, alla studier har gjorts på minst 45% klorogensyra. Det finns billigare varianter med innehåll från 5-20%. Tyvärr är det dessa som gett grönt kaffe dåligt rykte. Man måste inse att det är själva klorogensyran i kaffet som är viktig.

Vårt Green Coffe som är den populäraste produkten på marknaden har hela 50% klorogensyra per dos – 400 mg. Den är effektiv!

Betydande reduktion av kroppsvikten utan ändring av diet eller motion.
Vi har fått en mängd berättelser från kunder som gått ner i vikt med vårt Green Coffee. Den mest drastiska handlade om en kvinna i 30-årsåldern som använde vår Green Coffee varje dag i 6 månader och gick ner 17 kilo utan att ändra på vare sig diet eller motion. Hon skickade bild på sig själv före och efter och förändringen var drastisk, man kunde helt enkelt inte känna igen henne.

Det finns ett flertal publicerade studier som visar att klorogensyran i Green Coffee resulterar i viktnedgång.

En välgjord studie från National Institute of Health (NIH), ett av världens främsta hälsoinstitut, visar att klorogensyra: ”avsesvärt reducerar absorptionen av glukos … vilket kan reducera kroppsmassa och kroppsfett”.

Studien jämförde med en kontrollgrupp som drack vanligt kaffe, de som tog grönt kaffe gick ner 5,4 kilo och de som drack vanligt kaffe 1,7 kilo.

Om man då dessutom passar på att dra ner på snabba kolhydrater och motionerar lite, en promenad på 30 minuter om dagen, så försäkrar man sig om ett snabbare resultat.

Ja, Green Coffee fungerar för de flesta, men man måste vara konsekvent. Det blir oftast inga drastiska resultat på kort tid, utan en långsam men konstant viktnedgång.

Doserna kan höjas om man inte märker resultat. Det är högst individuellt.

Träning & Hälsa
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login