Fullt Focus

Av den 18 juli, 2020
Forever Focus för dig som vill ha en aktiv livsstil och vara alert hela dagen.

Forevers senaste kosttillskott, Forever Focus, har fullt fokus på din koncentrationsförmåga och prestationsförmåga, och att pigga upp dig på köpet.

Världen är full av distraktioner. Chefen vill veta när den där rapporten blir klar, barnen undrar vad det blir till middag och din partner frågar om du hunnit fundera över vart ni ska åka på semester. Och så ringer telefonen mitt i alltihop. Känns det igen?

Oavsett om du studerar, arbetar eller ska genomföra något som kräver tankeverksamhet hemma, så kommer ständigt saker emellan som avleder din uppmärksamhet. Vi blir avbrutna i genomsnitt var tionde minut. Och varje gång vi släppt vårt fokus tar det en bra stund innan vi hittar tillbaka till de tankebanor som blev avbrutna. Forever Focus är fullproppad med ingredienser som har fullt fokus på koncentrationsförmåga och prestationsförmåga.

Favorit för dig som vill tänka klart

Forever Focus innehåller bland annat vitaminerna B6 och B12 som bidrar till normal psykologisk funktion och till att minska trötthet och utmattning. Pantotensyra bidrar till normal energiomsättning och vår mentala prestationsförmåga, och mineralen zink bidrar till normal kognitiv funktion (som till exempel minne, koncentration och förmågan att lösa problem). I Forever Focus finns även en mängd botaniska ingredienser av hög kvalitet, som exempelvis bladextrakt från grönt te, ginkgo och guarana fröextrakt (visste du förresten att guarana har ungefär dubbelt så mycket koffein som kaffebönor?). Här ingår även Citikolin (Cognizin®) eller CDP-kolin som det också kallas – är en speciell form av det essentiella näringsämnet kolin. Kolin är besläktat med B-vitaminer.

Här hittar man Forever Focus i Örebro https://www.foreverliving.se/kop-produkter, sök på din stad.


5 minnestips

Det är naturligt att bli mer glömsk med åren, men det finns knep för att hålla knoppen i trim. Förutom det du stoppar i dig, så kan du faktiskt träna tankeverksamheten. Här är några tips.

 • 1. Skriv ner/spela in
  Anteckna i ett block eller i mobilen. Här kan du också tala in det som ett meddelande. Du kan upprepa det du vill komma ihåg flera gånger för dig själv, gärna högt så du hör det. Det kan handla om ett möte du inte får missa eller bara var du parkerade bilen.
 • 2. Gruppera
  Om du glömt inköpslistan när du ska till affären är det lättare att minnas i grupper, kategorier. Frukt och grönt, kött, mejerivaror och så vidare. Samma med telefonnummer, dela upp siffrorna i grupper om 2.
 • 3. Associera
  Det är enklare att komma ihåg något om du kan associera till en bild, en sak, person eller händelse. Akronymer, eller initialförkortningar, är också nyttiga. En akronym använder första bokstaven i ett ord eller namn.
 • 4. Se upp för minnesbovar
  Utmattning, trötthet och alkohol påverkar minnet negativt. Det är betydligt svårare att komma ihåg saker eller lösa problem om du inte fått sova ut ordentligt. Sömn behövs för att korttidsminnet ska kunna ställa om sig till långtidsminne.
 • 5. Följ rutiner
  Gör som du brukar. Parkera på samma plats, lägg mobilen på samma ställe och så vidare.

Hälsa | Fullt Focus
Örebroguiden

Källa Forever The Aloe Vera Company

You must be logged in to post a comment Login