Fujitsus tablets blir mer stryktåliga med nya STYLISTIC Q509

Av den 3 juli, 2019

Nu lanserar Fujitsu den mest stryktåliga surfplattan i STYLISTIC-familjen – Q509. Surfplattan når upp till hårda militärstandarder, och är både stänk- och dammsäker för att klara av de allra mest krävande förhållandena. Den är utrustad med antireflexbehandlad HD-skärm, integrerat fack för penna, säkerhetsfunktioner för företag och ett högpresterande batteri.

Tack vare att den enbart väger 620 gram är STYLISTIC Q509 en perfekt surfplatta för att användas inom yrken där det ställs höga krav på flexibilitet och rörlighet, exempelvis inom transport, logistik, verkstad, hälsovård, utbildning och retail.

För att maximera produktiviteten under arbetsdagen erbjuder STYLISTIC Q509 extra lång batteritid. Den har en 10,1 tum multi-touch IPS-display med stöd för Wacom EMR-pennor med 4K-tryckkänslighet, som gör det smidigt att lägga in elektroniska signaturer, rita sketcher eller handskrivna digitala anteckningar. När den ej används placeras pennan i det integrerade penngaraget.

Snabb konvertering till PC via dockningsstation
När du befinner dig på kontoret ansluter du enkelt surfplattan till en tangentbordsdocka – som också inkluderar LAN-anslutning och en snabbladdningsport som laddar batteriet med 80 procent på bara en timme. Den är även kompatibel med andra Fujitsu-tablets, så som STYLISTIC Q73x och STYLISTIC V727, vilket gör den lämplig för hot-desking-miljöer.

STYLISTIC Q509 är designad för att vara kompatibel med den militära standarden MIL-STD-810G, och har därför fått förstärkta hörn och en extra tålig glasdisplay. Tack vare dess fläktlösa konstruktion klarar STYLISTIC Q509 också av att användas i miljöer med mycket damm i luften. Behöver du använda surfplattan under extrema förhållanden har Fujitsu tagit fram ett skal, som också inkluderar ett vristband.

För att hålla STYLISTIC Q509 säker i alla lägen är den utrustad med företagsanpassade säkerhetsfunktioner, däribland en integrerad fingeravtrycksläsare och en Kensington-framtagen låslucka. Därutöver finns anslutningsmöjlighet via 4G/LTE som låter användarna arbeta i princip oberoende av var de befinner sig.

Rüdiger Landto, Head of Client Computing Devices på Fujitsu EMEIA, säger: “Tablets har kommit att bli ett självklart arbetsredskap, men för att nå dess fulla potential måste de uppfylla användarnas samtliga behov. Inom industri, eller i utomhusmiljöer betyder exempelvis komplett pålitlighet att enheten står emot damm, smuts och stänk. Vi har byggt en lättviktare till surfplatta som uppnår samtliga behov på en och samma gång, med antireflekterande touchskärm, samt stöd för penna och fingeravtrycksläsare för maximal komfort. STYLISTIC Q509 är som gjord för användare som arbetar i tuffare miljöer, och den är ett utomordentligt tillskott till vårt breda utbud av notebooks och tablets.”

Pris och tillgänglighet
STYLISTIC Q509 finns att beställa omgående, antingen direkt via Fujitsu eller via återförsäljare.

Prylar | Fujitsus tablets blir mer stryktåliga med nya STYLISTIC Q509
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login