Fujifilm lanserar instax SQUARE SQ1

Av den 18 september, 2020

FUJIFILM Corporation har nöjet att kunna presentera lanseringen av instax SQUARE SQ1 direktbildskamera. Den senaste medlemmen av instax-familjen är en analog Squarekamera som skriver ut bilder i Square-format, 1,5 gånger större än instax mini-formatet. SQUARE SQ1 bjuder på en minimalistisk, användarvänlig design, samt automatisk exponering och en inbyggd one-touch selfie mode.

instax SQUARE SQ1 kombinerar det bästa av två världar – den moderna stilen och funktionaliteten som vi känner igen från mini, kombinerat med större och mer levande bilder i Square-format. instax SQUARE SQ1 är det perfekta komplementet till den kreativa instax-gemenskapen och bidrar till att skapa spännande och enastående direktbilder.

“Med den nya instax SQUARE SQ1 får du resultatet direkt och minnena blir kännbara”, säger fotograf och skateboardaren Sierra Prescott. “Jag tycker att den är liten och kompakt nog för att ta med den i ryggsäcken och bära med den överallt. Och med den nya inbyggda one-touch selfie mode och den bredare ramen kan jag få med ännu mer av det jag älskar i bilden. Du får ett fullt utvecklat, större Square print på 90 sekunder samt mer levande färger som jag älskar. Den är enkel att använda, och så är det verkligen en cool accessoar för alla tillfällen”.

instax SQUARE SQ1 funktioner:

Automatisk exponering
Med denna funktion ställs ljuset automatisk in när bilden tas, kameran tar därmed alltid hänsyn till ljusförhållandena. Detta säkerställer att, även nya användare av direktbildskameran, kan ta bilder som är perfekt exponerade, vilket leder till skarpare och mer levande bilder.

One-touch selfie mode
instax SQUARE SQ1 är utrustad med en inbyggd selfie-spegel och one-touch selfie mode, som är designad specifikt till selfies och makrobilder. Att aktivera selfie mode har aldrig varit enklare – vrid bara på linsen från ’On’ till ’Selfie’ mode.

Ny film
Tillsammans med lanseringen av instax SQUARE SQ1 introduceras också två nya instax instantfilmer; instax SQUARE Rainbow film och instax SQUARE Monochrome film, som är designade så att instax-fans kan tillföra ännu mer kreativitet till sina direktbilder.

Instax SQUARE SQ1 släpps i tre nya färger; Terracotta Orange, Glacier Blue och Chalk White och kan köpas från och med den 30 september 2020 med en SRP på 1299 SEK (inkl. moms). Dessutom har instax SQUARE Rainbow filmen en SRP på 129 SEK (inkl. moms) och instax SQUARE Monochrome film kommer ha en SRP på 139 SEK (inkl. moms). Båda filmerna, tillsammans med instax SQUARE SQ1, kommer att vara tillgängliga från den 30 september 2020. Mer information finns på https://instax.se/produkt/instax-square-sq1/ .

Prylar | Fujifilm lanserar instax SQUARE SQ1
Örebroguiden

Källa: Fujifilm

You must be logged in to post a comment Login