Friskis & Svettis bjuder in till föreläsning om hälsosamma kostvanor

Av den 13 november, 2019

Hur skapar du hälsosamma kostvanor som håller i längden? Friskis & Svettis välkomnar till en föreläsning med näringsfysiologen Kristina Andersson den 19 november.

Maten är fantastisk. Genom vårt val av mat kan vi påverka vår kropp och dess funktion på det mest fascinerande sätt. Att bry sig om vad man äter handlar inte bara om att vara smal eller tjock utan kan vara skillnaden mellan frisk – sjuk, stark – svag, pigg- trött, glad – deppig. Kunskapen om detta är idag väl spridd men tyvärr är myter och missförstånd lika utbrett.

Under denna föreläsning går vi igenom vad hälsosamma kostvanor egentligen är. Vi reder ut vilka insatser som är viktigast när vi sätter hälsan i fokus. Om socker verkligen är ett gift? Om tillsatser behöver undvikas till varje pris? Vem som egentligen har nytta av lite mer protein i sin kost och en rad andra dagsaktuella ämnen. Rätt kunskap är naturligtvis viktig men ska den göra någon nytta för din hälsa krävs även handling! Så hur skapar man då hälsosamma kostvanor som faktiskt håller i längden?

»Mer info här«

Hälsa | Friskis & Svettis bjuder in till föreläsning om hälsosamma kostvanor
Örebroguiden

Källa: Friskis & Svettis

You must be logged in to post a comment Login