Frida Wirsén drog in 19 051 kronor på Yoga of Hope

Av den 26 november, 2019
Foto Barncancerfonden - https://www.barncancerfonden.se/ event/yoga-of-hope/delta-i-en-yogaklass/ yoga-of-hope-med-frida-wirsen-/

När Yoga of Hope arrangerades för att stötta barn med cancer valde tusentals människor runt om i landet att bege sig till en yogastudio, totalt yogades det in närmare 529 000 kronor.

——————-

Frida Wirsén ledde Yoga Of Hope på Elite Stora Hotellet i stora salen där hon guidade utövare, nybörjare som erfarna.

Frida tillsammans med deltagarna gjorde en insats ihop med Barncancerfonden för att bidra till den livsviktiga barncancerforskningen, Yoga of Hope med Frida Wirsén drog in 19 051 kronor och med det var hon den som samlade in tredje mest av alla i hela Sverige!

——————-

Den 1-3 november arrangerade över 160 yogastudios i Sverige Yoga of Hope. Det blev en helg som lockade tusentals personer att delta i ett yogapass för att bidra till kampen mot barncancer. Tillsammans samlade alla yogisar in närmare 529 000 kronor, pengar som går till att finansiera barncancerforskning och stärka stödet till drabbade barn och deras familjer. Det är en ökning med nästan 100 000 kronor från förra årets Yoga of Hope. 

– Vi ser en stor vilja att engagera sig i vår fråga genom fysisk aktivitet under våra idrottsevent. Det här är tredje året vi arrangerat Yoga of Hope och det är roligt att se att vi fortsätter att locka både yogafrälsta och nyfikna nybörjare som vill stötta kampen mot barncancer, säger Jannica Eriksson, chef för Barncancerfondens idrottsevent. 

Yoga of Hope är ett av Barncancerfondens sex idrottsevent. Varje år springer, cyklar, promenerar, simmar och yogar tiotusentals människor för att samla in pengar till Barncancerfondens fortsatta arbete. 

– Vi är så ödmjuka inför människors engagemang under de här idrottseventen. Nästan varje dag drabbas ett barn i Sverige av cancer och varje krona gör skillnad för att nå vår vision att utrota barncancer, säger Jannica Eriksson. 

Nöje | Frida Wirsén drog in 19 051 kronor på Yoga Of Hope
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login