Fredrik Lindströms succéföreställning “Mänskligheten” till Örebro

Av den 9 januari, 2020

Efter utsålda säsonger på Scalateatern och Cirkus i Stockholm är det nu dags för Sverigeturné för Fredrik Lindströms hyllade “Mänskligheten”. Föreställningen som blir den första turnén för honom på många år har hyllats av kritiker med beskrivningar som ”Jävlar, förlåt, vad bra han är”, ”underfundig, helknäpp och jätterolig” och ”får hela Scala att koka av skratt”.

Fredag 17 januari är det turnépremiär i Gävle och sedan väntar 30 föreställningar i landet fram till april. Dessutom gör Fredrik Lindström fyra kvällar i Finland i maj. 

I ”Mänskligheten – Föreställningen om oss själva” tar Fredrik Lindström upp modernt mänskligt beteende och använder underhållande statistik, fakta, visuella hjälpmedel och underfundig humor för att undersöka hur självständiga vi människor egentligen är. Vad är det egentligen som styr oss? Fakta och förnuft eller känslor? Och hur mycket kan vi egentligen skylla på ”den mänskliga faktorn”? 

Föreställningen har gått för fulla hus på Scalateatern och Cirkus i Stockholm och hyllats av kritikerna med lovord som ”Jävlar, förlåt, vad bra han är”, ”underfundig, helknäpp och jätterolig”, ”får hela Scala att koka av skratt”, och ”tankeväckande och väldigt rolig”. Nu är det dags för Fredrik Lindström för första gången på många år ut på en stor Sverigeturné med sin föreställning. Turnén rivstartar med dubbla föreställningar i Gävle 17 januari och fortsätter fram till april.

Fredrik Lindström är just nu även aktuell med sin nya bok “Hundra svenska dialekter” och som domare i På spåret.

Fredrik Lindströms succéföreställning “Mänskligheten” kommer till Örebro och Conventum Kongress Lördag 18 Januari 2020.

» Mer information här «

Nöje | Fredrik Lindströms succéföreställning “Mänskligheten” till Örebro
Örebroguiden

Källa Conventum.se

You must be logged in to post a comment Login