Fråga fem – Hur klarar sig Örebro Kings i SSL 2018/2019?

Av den 9 november, 2018

Svenska Superligan i innebandy är i full gång och här om dagen mötte Örebros representanter Örebro Kings FC Helsingborg hemma, Örebroguiden fanns på plats och ställde frågan – Hur tror du Örebro Kings klarar sig i SSL 2018/2019?


Josefin
– Jag tror det kommer gå bra, de spelar bra och jag tycker att det blir bättre och bättre för varje match, jag hoppas att de i alla fall slutar ovanför strecket där nere.


Camilla Ericsson
– Jag tror att de hamnar över nedflyttningsstrecket i alla fall, med det blir nog inte över mitten tyvärr.


Gustav Strömberg
– Just nu så går det ju lite halvknackigt med tanke på att vi ligger sist i serien, men det är en väldigt tight serie så man är ändå bara några poäng från slutspel. Så jag hoppas på ett slutspel som vore stort för föreningen. Vi är ju rätt nya i högsta serien om man säger så.


Peter Rubert

– Jag vet inte men jag hoppas att de klarar av att säkra ett nytt SSL kontrakt.


Tommy

– Jag hoppas att de hamnar precis över nedflyttningsstrecket, det är så långt de kan nå tror jag.

Karl-Johan Sandberg, Nöje | Fråga fem
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login