Fortsatt bästa restaurang i Närke

Av den 8 mars, 2017

Med 75 poäng i betyget, ett poäng högre än förra året, når Gästgivaregården omdömet ”Mycket god klass”, ett resultat som placerar restaurangen högst upp på listan över White Guide-restauranger i både Västmanland och Närke.

– Det är riktigt roligt att vi är med ännu en gång, alla gör ett fantastiskt jobb och det är kul att det uppmärksammas, säger Henrik Eriksson, kökschef.

För att komma med på White Guide-listan krävs det att en restaurang är nyskapande, håller hög kvalité och tänker på hållbarheten.

”Tre viktiga faktorer”
Så sent som i november blev Grythyttans Gästgivaregård utsedda till nordens 54:e bästa restaurang i White Guide Nordic, att Gästgivaregården fortsätter placera sig högt upp på listor med stenhård konkurrens glädjer VD:n Mia Spendrup.

– Det är med stor glädje och stolthet som vi tar emot beskedet om att rankas högt för andra året i rad. Vår målsättning är att ständigt utvecklas inom gastronomi, lyssna på våra gäster och vara en attraktiv arbetsgivare. Jag vet att detta är tre viktiga faktorer som skapar framgång, säger Mia Spendrup.

Mat & Dryck | Grythyttan
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login