Live at Heart 2018 första stoppet för Púr Múdd

Av den 21 augusti, 2018

Musichelp är stolta att meddela att vi kontrakterar bandet Púr Múdd från Estland, Púr Múdd har fått mycket uppmärksamhet på den estniska musikscenen sedan starten 2015. I helgen öppnade de för Kygo på Estlands största festival Weekend Festival.

Vi har länge haft våra ögon på vad som händer i den östra delen av Europa. Vi har fått mycket hjälp från exportkontoren där. I blandningen av band vi stötte på stod Púr Múdd ut som en lysande stjärna och vi såg dem live under Tallinn Music Week och bestämde oss för att ta in dem på managmentsidan, säger Peter Åstedt på Musichelp.

Vi har letat efter en manager länge, slutligen känns det att vi har hittat rätt person och det är verkligen ett stort steg för oss, säger Oliver Rõõmus från Púr Múdd

Púr Múdd bildades 2015 i Tallinn Estland av Joonas Alvra och Oliver Rõõmus, de tävlade om Eurovisions utagning i Estland samma år. 2017 släppte de albumet Undefined. 2018 De släppte singeln ”The Best Thing” med Seizo som snart har en miljon streams på Spotify, i juli 2018 ersattes Joonas Alvra med Joonatan Toomiste på sång.

Púr Múdd är nu klara för en internationell karriär, första stoppet på denna resa är att spela på Sveriges största showcasefestival Live at Heart i Örebro första veckan i september och att släppa en ny singel till hösten.

Kultur & Musik | Live at Heart 2018
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login