Första singeln från Hello Ocean

Av den 12 januari, 2018

I Hello Ocean möts genrerna pop och singer/songwriter, med influenser från country och blues. Duon, som består av Stina Svensson, sång, och Erik Slättberg, piano, bildades under våren 2017 och har tillsammans hittat ett uttryck med lika mängd rå nerv som musikalitet. Med låtar om det stora och lilla, det inre och yttre, om kärlek och sorg, möten och avslut, lämnas lyssnaren sällan oberörd.

Debutsingeln ”Jag Finns Kvar” släpps idag på Spotify!

Låten handlar om att hitta en inre kraft och styrka, och kanske än mer om frustrationen i att se den i någon som ännu inte upptäckt den i sig själv. Att våga lita till sin förmåga, övervinna den inre kritikern, och samtidigt veta att man har någon vid sin sida som finns kvar, oavsett hur kampen spelar ut.

– Jag tror att de flesta kan känna igen sig i åtminstone en av rollerna, ofta båda, säger Stina.

Låten sammanfattar det duon vill förmedla, och landar i etern nästan exakt ett år efter att de genomförde sitt första rep. Då visste ingen av dem vart det skulle leda, men ganska snart stod det klart att de hittade något i varann, och i det gemensamma soundet, som de ville fortsätta att utforska.

– Det finns något spännande i mötet mellan våra ganska olika musikaliska bakgrunder som genomsyrar musiken vi skapar, inte minst i Jag Finns Kvar, berättar Erik.

 

”Låten och produktionen är fantastisk! Stinas röst, såväl som texten, berör både kropp och själ. Och det tror jag inte att jag är den enda som kommer känna!”
– Björn Wallgren, Lycklig Produktion

”’Jag finns kvar’ är en urstark låt som växer för varje lyssning. Jag ser med stor spänning fram emot att få höra mer material från den här spännande duon.”
– Lars-Göran Rosén

Kultur & Musik | Örebro
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login