Försäljningen av Solresors rundresor ökar

Av den 15 april, 2017

Nu är höstens och vinterns alla rundresor uppe till försäljning på Solresors hemsida. Bland nyheterna finns rundresor till Indien, Colombia, Sydafrika och Tanzania. Givetvis finns de populära rundresorna till Kuba, Sri Lanka, Costa Rica och Vietnam fortfarande kvar i programmet. Totalt erbjuds trettio rundresor i fem världsdelar.

– Vi märker en stor efterfråga på rundresor hos våra kunder. För en vecka sedan skickade vi ut en 16-sidig upplevelsefolder plus att vi hade bilagor i utvalda dagstidningar. Bokningsläget just nu ligger på plus 200 resor jämfört med motsvarande period förra året. Vi är hittills mycket nöjda med kampanjen, säger Solresors vd Christian Nissen.

En nyhet är att man kan kombinera två olika rundresor som exempelvis Kambodja och Vietnam. Om man föredrar en lugnare resa kan man först åka på en rundresa till Burma, Kambodja eller Vietnam för att sedan avsluta med en veckas sol och bad i Thailand.

– Vi har fler rundresor från Göteborg i år, till exempel Sri Lanka med möjlighet till avslut på Maldiverna samt Indien. Just nyheten Färgsprakande Indien verkar vara något av en försäljningsraket men även Colombia, Kaffe och karaktär är spännande att se försäljningsutvecklingen på, säger Andreas Wramdemark som ansvarar för rundresor på Solresors Commercialavdelning. Mitt personliga tips är att åka på Sydafrikas Big Five, det är något speciellt med att bo på Kololo Game Reserve där vilda växtätande djur spatserar fritt precis utanför terrassen.

Resa
Örebroguiden

FAKTA
Solresors svensktalande reseledare är med på våra rundresor och på utflykterna finns dessutom en engelsktalande lokalguide. Solresor har över trettio rundresor till bland annat Kuba, Vietnam, Marocko, Island och USA. För hela programmet se solresor.se/rundresor.

You must be logged in to post a comment Login