Föreläsning på Lindesbergs stadsbibliotek om mat och dryck

Av den 24 oktober, 2020
Tisdag 3 november kl 19:00 föreläser Henrik Scander på Lindesbergs stadsbibliotek om "Öka din njutning – så gör du för att mat och dryck ska smaka bättre".

Tisdag 3 november kl 19:00 föreläser Henrik Scander på Lindesbergs stadsbibliotek om ”Öka din njutning – så gör du för att mat och dryck ska smaka bättre”, föresläsningen är gratis – men antal platser är begränsat och biljetter finns att hämta på biblioteket.

”Vill du gymnastisera hjärnan, få inspiration och lära dig något nytt? Nya kunskaper kan leda till ett rikare, roligare och kanske till och med hälsosammare liv. Via Folkuniversitetet får du kvalitetssäkrad kunskap från våra universitet och högskolor. Kunskap förändrar”, skriver Lindesbergs stadsbibliotek i inbjudan.

Henrik Scander är disputerad i måltidskunskap inom fältet för mat och dryck i kombination. Han skrev sin avhandling utifrån kulturella vanor och nutritionell påverkan. Fokus var att öka förståelsen för hur och varför mat och dryckeskombinationer konsumeras och vad det leder till. Henrik belyser således den ”goda” kombinationen ur ett hälsoperspektiv och ett njutningsperspektiv.

Föreläsningen är gratis och biljetter finns att hämta på biblioteket, om du har hämtat ut en biljett och får förhinder är det viktigt att du snabbt lämnar återbud och lämnar tillbaka biljetten.

Föreläsningen genomförs med ekonomiskt stöd från Folkuniversitetsföreningen.

Mat & Dryck | Föreläsning på Lindesbergs stadsbibliotek om mat och dryck
Örebroguiden

Källa LindeKultur

You must be logged in to post a comment Login