Föreläsning- Lär dig spåra rovdjur

Av den 21 november, 2019

Lär dig spåra rovdjur med vår kunniga kursledare William Lundin, som under många år arbetat som naturbevakare och rovdjursspårare åt Länsstyrelsen.

Att spåra i naturen är spännande och lärorikt. Du kan ha nytta av det i ditt jaktintresse, men även för att se vilka djur som rör sig i din trädgård eller närområde.

William föreläser om att spåra olika djur och berättar om sin erfarenhet inom området. Vi tittar på bilder och avgör djurslag. Tittar på steglängder, spårstorlek och tekniker vid spårning. Hur man skiljer olika djurslag på exkrementer och övriga spårtecken.

William Lundin har en lång erfarenhet av skogsbruk och natur. Han har under många år arbetat som naturbevakare och rovdjursspårare åt Länsstyrelsen i över 20 år och är van att hålla kurs, haft många grupper som lärare på Kvinnerstaskolan. William är en mycket kompetent kursledare med god pedagogisk förmåga.

Alla våra kursledare genomgår Medborgarskolans introduktionskurs och erbjuds ett gediget internt utbildningsprogram med möjlighet till fortsatt individuell utveckling.

Föreläsning- Lär dig spåra rovdjur Söndag 24 November 2019.

» Mer information här «

Kultur | Föreläsning- Lär dig spåra rovdjur
Örebroguiden

Källa Medborgarskolan

You must be logged in to post a comment Login