Förebygg kaffespill med ny kaffemaskin

Av den 10 januari, 2019

Det traditionella bryggkaffet dominerar bland svenskarna, det visar en ny undersökning som gjorts på uppdrag att kaffevarumärket Senseo. Samtidigt visar statistik från SCB och Naturvårdsverket att svenskarna slänger mängder med kaffe i vasken – varje dag. Med Senseo Switch 3in1 anpassas kaffemängd enkelt efter tillfälle – för att förebygga kaffespill i slasken.

Att svenskarna dricker mycket kaffe är ingen nyhet. Hur de tillagar sitt kaffe är däremot inte lika känt. Den svenska kaffemarknaden domineras av filterkaffe och 78 procent av svenskarna dricker bryggkaffe. Men svenskarna slarvar med att dricka upp det kaffe som bryggts. Statistik från SCB och Naturvårdsverket (Rapport 6622:2014) visar att en hel kopp kaffe hamnar i vasken varje dag.

Med Philips nya kaffemaskin Senseo Switch 3-in-1 behövs bara en maskin för att brygga en hel kanna, en mugg eller en kopp, på så vis kan kaffemängd anpassas efter tillfälle så att mindre kaffe hamnar i vasken.

Vi tror att många känner igen sig i att koka lite extra kaffe när det ändå ska kokas. Kaffe som inte alltid dricks upp, kallnar och blir till kaffespill. Ibland behövs en hel kanna och ibland räcker det med en mugg eller en mindre kopp. Med nya Senseo Switch 3-in-1 kan du lätt anpassa mängden kaffe för varje tillfälle, säger Kasper Grønnegaard, General Manager Nordics på JDE som äger varumärket Senseo.

Undersökningen visar även att 75 procent av svenskarna har en kaffebryggare hemma och 19 procent har en kapselmaskin. I norra Sverige har 36 procent av befolkningen en perkulator (12 % för Sverige) och i Stockholm äger 15 procent en espressomaskin (10 % för Sverige). Med Senseo Switch 3in1 kan du fortsätta njuta av favoritkaffet på traditionellt sätt, samtidigt som du enkelt byter till Senseo Pads beroende på tillfälle och hur många koppar du behöver. Senseo Pads är portionspåsar med malet kaffe, tillgängliga i olika smaker, styrkor och storlekar.

Vägledande priser
Senseo Switch 3in1 Base i Cashmere Grey: 1 399 SEK
Senseo Switch 3in1 Base+ i svart, vit eller röd: 1 399 SEK
Senseo Switch 3in1 Premium i titan: 1 599 SEK

Senseo Pads
Senseo Medium Cup – Classic, Strong & Extra Strong – 16 st. 29,95 SEK & 36 st. 49,95 SEK
Senseo Large Cup – Classic & Strong – 10 st. 29,95 SEK & 20 st. 49,95 SEK
Senseo Decaf – 16 st. 29,95 SEK Senseo Café Latte – 8 st. 29,95 SEK
Senseo Cappuccino & Cappuccino Choco – 8 st. 29,95 SEK
Senseo Choco break – 8 st. 29,95 SEK
Gevalia Medium Cup, mellanrostat – 36 st. 49,95 SEK

Gevalia Large Cup, mellanrostat – 20 st. 49,95 SEK

Senseos kaffepads hittar du i elektronikbutiker och online samt hos Hemköp.

Återförsäljare:
Senseo Switch 3in1 kan bland annat köpas hos Elgiganten, Clas Ohlsson, Mediamarkt, ELON och på philips.se.

Dryck | Prylar
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login