Före detta poliser debuterar med spänningsromanen Bitter Medicin

Av den 18 oktober, 2018

I ”Bitter Medicin” av Gela Forsell och Anders Burén möter läsaren den internationella organiserade brottsligheten som sprider fulmedicin till intet ont anade medborgare. I boken får du lära känna polischeferna Jeanette och Andy. Tillsammans tar de kampen mot en likgiltig polisledningen som inte förstår allvaret i attackerna från den kriminella hanteringen av förfalskade läkemedel.

”Bitter Medicin” är första delen i en trilogi och författarnas debutbok. Läsaren får följa med innanför högsta polisledningens väggar och ta del av hur det verkliga polisarbetet går till vid utredning av grov brottslighet och förfalskade mediciner. En brottslighet och en global industri som omsätter betydligt mer än världens samlade narkotikahandel och som de internationella Polismyndigheterna tar på största allvar. I Bitter Medicin ges en nervpirrande lek med en blandning mellan verklighet och fiktion. Där sanningen kan komma att förändra prioriteringarna som görs hos de svenska brottsbekämpande myndigheterna som är fångar i korruptionen och lobbyisterna nät.

Gela Forsell är utbildad jurist och har jobbat som polis i tjugotre år och senast som poliskommissarie vid Nationella operativa avdelningen (NOA).

Anders Burén har fyrtio års erfarenhet som polis. Han har arbetat som utredare, spanare och med kriminalteknik. I åtta år var Anders operativ spaningschef på Länskriminalen i Stockholm. Med ansvar för avancerad spaning och hemliga tvångsmedel.

Båda har varit operativa i kampen mot den internationella organiserade brottsligheten.

”Bitter Medicin” finns hos Adlibris » https://www.adlibris.com/se/bok/bitter-medicin-9789188857958

Kultur & Musik | Läsa
Örebroguiden

 

You must be logged in to post a comment Login