För pendlare och affärsresenärer till och från Arlanda

Av den 8 mars, 2017

Bussbolaget Nettbuss Bus4You lanserar ny tidtabell som ger fler möjligheter att resa till och från Arlanda flygplats. Den största fördelen med kommande tidtabell för linje 850 är att pendlare och affärsresenärer får en större frihet att anpassa avgångstiderna efter arbetstid.

Från och med 6 mars finns bussavgångarna tillgängliga för bokning.

För affärsresenärer innebär de nya avgångarna att kunna kombinera sina tjänsteresor med sitt ordinarie arbete på ett smidigt och kompatibelt sätt, säger Elvir Rascic, försäljningschef Nettbuss Travel AB.

Både hållbarhetsperspektiv och komfort är viktigt för Nettbuss Bus4Yous framgångsrika koncept. Samtliga Nettbuss Bus4You-bussar är sedan tidigare märkta med Bra Miljöval och ombord finns sköna fåtöljer, extra stort benutrymme, eluttag vid varje säte samt gratis WiFi. Den nya tidtabellen är särskilt framtagen för att premiera miljövänlig och kostnadseffektiv arbetspendling och resor i tjänsten.

Bussavgångarna som tillhör linje 850 förbinder hållplatserna Oslo–Stockholm och mellanliggande destinationer. Sedan maj 2015 kör Nettbuss Bus4You 5–7 gånger dagligen från Karlstad och Örebro till Arlanda och upp till 20 dagliga avgångar mellan Västerås och Arlanda.

Resa | Örebro
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login