Footner – fotvårdsserien för fina och välmående fötter

Av den 23 maj, 2018
Älska dina fötter! Footner är en serie för fräschare och finare fötter med produkter som behandlar hälsprickor, förhårdnader samt trötta, tunga och brännande fötter.

Lagom till sommaren har Footner fått en ny lekfull design. De populära Exfoliating Socksoch Cooling Massager har dessutom fått sällskap av helt nya Revitalising Sorbet.

Det är en sval och mjukgörande vitaminboost för fräscha och fina sommarfötter, med nya Footner blir fotvård lite roligare – och betydligt enklare.

”Med nya Footner har vi gjort det enkelt att känna sig stolt över sina fötter. Footners exfolieringssockor, fotkräm och massager piggar snabbt upp fötterna så att man kan njuta av sköna semesterdagar”, säger Frida Svedberg, Junior Brand Manager Footcare på Trimb Healthcare.


”Barefoot Ready” – Exfoliating Socks
Dags att sparka av sig skorna? Då kanske du märker att fötterna behöver en skönhetskur. Footner Exfoliating Socks är en 60-minutersbehandling som ger dig fina fötter utan att fila, smörja eller skrubba. Kombinationen av syror mjukar upp och tar bort död hud (efter 5–10 dagar lossnar huden av sig själv). Exfolieringssockorna tar även bort förhårdnader på fötterna på ett naturligt sätt. Exfoliating Socks är oparfymerade och dermatologiskt testade.

För vem? 
Alla som vill ha mjuka lena fötter, eller som har förhårdnader eller död torr hud på fötterna.

När? 
Så ofta som det behövs. Låt det gå minst fyra veckor mellan appliceringarna.


”Pick-Me-Up” – Revitalising Sorbet
Årets nyhet är svalkande Footner Revitalising Sorbet – en riktig vitaminboost för dina sommarfötter. Det är en återfuktande, mjukgörande och revitaliserande fotkräm som gör fötterna glada tack vare vitamin A, E & F och rödvinsblad. Den har en fräsch och härlig doft och absorberas snabbt av huden. Perfekt när du vill ge dina fötter lite kärlek.

För vem? 
Alla som vill ha mjuka, återfuktade och väldoftande fötter.

När? 
Vid behov eller efter peelingprocessen med Footner Exfoliating Socks för bästa effekt. Hjälper dig att behålla magiskt mjuka fötter.


”Sole Relief” – Cooling Massager
Behöver du svalka fötterna efter en lång dag i värmen? Footner Cooling Massager ger omedelbar lindring av trötta, brännande och tunga fötter. Den innehåller bland annat phytotoine som minskar svullnad och förbättrar cirkulationen. Laureath har en skön kylande effekt och betaine mjukgör och återfuktar. En välgörande massage som lugnar trötta fötter.

För vem? 
Alla som snabbt vill lindra trötta, tunga eller brännande fötter.

När? 
Vid behov av svala och sköna fötter.


Försäljningsställen: 
Footner säljs på apotek.

Mode & Skönhet
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login