Följ med Bo Landin till USAs vackraste nationalparker

Av den 21 januari, 2017

Följ med Bo Landin till USAs vackraste nationalparker inklusive Yellowstone med sin enorma djurrikedom. Man stannar till vid Grand Canyon tills solnedgången färgar klipporna röda. Den djupa ravinen är ett resultat av att Colorado River grävt sig ner i Arizonas röda berg, och man följer floden vidare mot än mer storslagna naturområden. 

Resans höjdpunkt blir Yellowstone som är världens äldsta nationalpark. Man ser Old Faithful som är den mest kända av de 300 gejsrarna och här finns gott om varma källor i färgstarka nyanser. Hundratals bisonoxar vandrar i gryningen över stäppen på väg mot floden. I Klippiga Bergens dalgångar ser man prärievargar och med lite tur även grizzlybjörnar som fiskar i forsarna. 

San Francisco erbjuder klassiska motiv så som Golden Gate Bridge och spårvagnarna med Alcatraz i bakgrunden. Bo Landin är mest känd från TV-programmet Naturen. Efter sin tid som programledare flyttade han till Utah i USA. Nu tar Bo med alla till sina smultronställen bland nationalparkerna och delar på sitt fängslande sätt med sig av all sin kunskap.

Resan sker i samarbete med SvD Accent.

>> Läs mer om vår Rundresa till USAs nationalparker här <<

Resa
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login