FlixBus lanserar ny linje i sommar: Förbinder Göteborg – Stockholm via Örebro

Av den 9 maj, 2019

I mitten på maj lanserar FlixBus en ny busslinje mellan Stockholm och Göteborg som går via Örebro. Eskilstuna, Arboga, Lidköping, Mariefred, Strängnäs och Mariestad blir nya resmål på FlixBus linjekarta. Den nya rutten invigs den 17e maj och trafikeras fredag till söndag.

I samband med sommartidtabellen och utökade avgångar i hela landet inviger FlixBus en ny sommarlinje den 17 maj. Den nya busslinjen innebär en ny rutt mellan Stockholm och Göteborg via Örebro och flera nya resmöjligheter. Sex städer på sträckan blir nya FlixBus destinationer: Eskilstuna, Arboga, Lidköping, Mariefred, Strängnäs och Mariestad.Den nya turen trafikeras fredag till söndag av FlixBus lokala busspartners: Jörlanda Taxi och Buss, Let’s Go by Bus och Bröderna Olssons. Under högsäsongsperioden mellan den 10 juni och 18 augusti trafikeras sträckan även på måndagar.

Det känns jätteroligt att välkomna ännu fler städer till vårt svenska linjenät! Nu lagom till sommaren möjliggör vi prisvärda direktresor från Örebro till Göteborg, utflykter till mysiga sommardestinationer som Mariestad och Strängnäs och många smidiga helgresor – perfekt för weekends borta från vardagen, säger Jelena Jovanovic presschef på FlixBus.

Sommartidtabellen gäller under perioden mellan den 11 april 2019 till och med den 18 augusti 2019. Biljetter för den nya tidtabellen finns ute till försäljning på www.flixbus.se, i FlixBus-appen, hos 7-Eleven, Pressbyrån och Direkten.

Resa | FlixBus lanserar ny linje i sommar: Förbinder Göteborg – Stockholm via Örebro
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login