Fixa ditt eget hemmaspa med Oliva hudvård

Av den 6 september, 2020

Sommaren lider mot sitt slut och det börjar bli dags att göra huden redo för hösten. Med Oliva kan du rå om kroppen lite extra på ett skonsamt och effektivt sätt. Hudvårdsserien hämtar sin kraft från naturens oljor och extrakt och alla produkter är 100 % veganska.

”Vår grundidé med Oliva är att erbjuda härliga produkter med bra ingredienser som varsamt vårdar huden. Alla råvarorna kommer från växtriket och vi har aktivt valt bort ingredienser med animaliskt ursprung”, säger Jennie Wåge, Brand Manager på Karo Pharma.

1. Skapa stämning i badrummet
Vad är härligare än att sjunka ner i badkaret en mörk höstkväll? Tänd ett doftljus, ta fram badsvampen och häll lite olja i badvattnet. Oliva Shower Oil är en närande och skyddande duscholja som fungerar lika bra i badet som i duschen. Den innehåller olivolja och ekologiskt certifierat olivbladsextrakt med antioxidanter som hjälper till att bevara den naturliga fuktbalansen i huden. Olivoljan både återfuktar och mjukgör och huden blir ren, mjuk och len. Hemmalyx!

2. Duscha utan att torka ut huden
Kyla, vind och torr luft kan rubba hudens naturliga fuktbalans under de kalla höstdagarna. Men även frekvent duschande kan torka ut huden. Oliva Foaming Shower Gel med ekologiskt certifierat olivbladsextrakt innehåller antioxidanter som hjälper till att bevara den naturliga fuktbalansen i huden. Med lite vatten förvandlas gelen till ett fylligt skum vilket ger duschstunden en extra guldkant. Resultatet blir varsamt rengjord hud med en silkeslen känsla.

3. Smörj in kroppen med en fuktgivande lotion
Under hösten är det många som höjer värmen inomhus. Den varma luften har en uttorkande effekt på huden vilket ökar behovet av fuktgivande och mjukgörande hudvård. Håll huden glad genom att smörja in dig med Oliva Body Lotion efter badet och duschen. Det är en intensiv och krämig body lotion med ekologiskt certifierad olivolja som mjukgör, är närande och återfuktar på djupet. Olivoljans välgörande fettsyror återger huden sin naturliga mjukhet, smidighet och lyster.

4. Använd en mild deo utan alkohol
Avsluta ritualen i badrummet med en fräsch deo – gärna en antiperspirant som bidrar till att minska svettproduktionen. Kom ihåg att välja en produkt som är snäll mot huden. Oliva Cream Deo är en effektiv antiperspirant med ekologiskt certifierad olivolja som verkar återfuktande och uppmjukande utan att torka ut huden. Det bästa? Den är helt fri från alkohol.

Olivolja och hudvård
I över tvåtusen år har olivoljan nyttjats inom hudvård för dess återfuktande, närande och skyddande egenskaper. Eftersom olivolja penetrerar huden långsamt bidrar den på ett naturligt sätt till att fuktbalansen i huden bevaras. Olivolja är en av de mest naturliga och effektiva hudvårdsingredienserna på grund av sina fetter och antioxidanter. I kombination med olivbladsextraktet, som mjukgör och återfuktar på djupet, utgör de tillsammans basen i en riktigt välgörande hudvård.

Power of nature – Oliva hudvårdsserie
Naturligt, rent och ekologiskt är Olivas filosofi. Vi har tagit fasta på att de mest kraftfulla ingredienserna kommer från naturen. Alla produkter i serien är 100 % veganska. Oliva hämtar sin kraft från naturens oljor och extrakt och vår grundidé är att erbjuda sköna produkter som varsamt vårdar din hud. Valet av ingredienser som är skonsamma för vår natur är extra viktigt och därför utgår vi alltid från det enkla och rena. Läs mer på www.olivaskincare.se

Försäljningsställen och priser: Olivaserien består av produkter för ansikte och kropp och säljs på apotek. Rekommenderade cirkapriser: Oliva Shower Oil 84 kr/250 ml, Oliva Foaming Shower Gel 89 kr/200 ml, Oliva Body Lotion 79 kr/200 ml och 99 kr/400 ml, Oliva Cream Deo 49 kr/60 ml.

Skönhet | Fixa ditt eget hemmaspa med Oliva hudvård
Örebroguiden

Källa: Karo Pharma

You must be logged in to post a comment Login