Film | Trailerpremiär för ”Hundraettåringen som smet från notan och försvann”

Av den 24 augusti, 2016

Nu släpps den första trailern för ”Hundraettåringen som smet från notan och försvann”, filmen följer Allan Karlsson och hans vänners fortsatta äventyr, och tar vid där biosuccén Hundraåringen slutade. Filmen har biopremiär på Juldagen 2016.

Filmen är baserad på en idé av Jonas Jonasson, Hans Ingemansson, Felix Herngren och Måns Herngren. För manus står Hans Ingemansson och Felix Herngren och för regin står Felix Herngren och Måns Herngren. Robert Gustafsson gör återigen rollen som Allan Karlsson.”Hundraettåringen som smet från notan och försvann” är en samproduktion mellan FLX, Nice Drama, Buena Vista International Sweden, Film Väst, TV 4 och Nordsvensk Filmunderhållning.

”Hundraettåringen som smet från notan och försvann” handlar om hundraettåringen Allan Karlsson och hans vänner som nu är rastlösa på Bali efter ett år i lyx. Men när Allan bjuder på den oförglömligt goda läsken Folksoda så blir det fart igen. Inte bara på Allan och sällskapet, men även på hämndlystna gangsters, ryska bekanta från förr och amerikanska CIA. I uppföljaren till Hundraåringen som klev ut genom fönstret och försvann bjuder Hundraettåringen in till ett nytt, fantastiskt kapitel om hans osannolika liv.

Film & Spel
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login