Film | Tom Cruise är tillbaka som Ethan Hunt i det mest omöjliga uppdraget någonsin

Av den 2 november, 2015

Oavbrutet spännande höghastighetsaction med stuntscener som får dig att tappa hakan – nu kommer årets största actionfilm MISSION: IMPOSSIBLE – ROGUE NATION ut på Blu-ray, DVD samt digital köp & hyr, från Paramount Home Media Distribution.

”Action blir knappast bättre än så här” – Expressen

Samtidigt som den kritikerrosade actionthrillern kommer ut släpps även en exklusiv samlingsbox på Blu-ray  och DVD med samtliga fem Mission: Impossible-filmer.  Ett perfekt julklappstips!

Mission: Impossible – Rogue Nation är regisserad av Christopher McQuarrie, som även har skrivit filmmanuset. Tom Cruise, Jeremy Renner, Simon Pegg och Ving Rhames återvänder i sina roller.
Nya i rollistan är Alec Baldwin och svenska Rebecca Ferguson. Dessutom ser vi ännu en vass svensk; Jens Hultén.

När CIA har stängt ner agent Ethan Hunts elitorganisation blir det en hård kamp mot klockan för Hunt och hans team (Renner, Pegg, Rhames). De måste stoppa ett nytt globalt hot; The Syndicate – ett livsfarligt nätverk bestående av oseriösa agenter som blivit förrädare. För att lyckas med det måste Ethan samarbeta med en gåtfull agent (Ferguson) som förhoppningsvis står på hans sida i det mest omöjliga uppdraget hittills.

Utgåvan på Blu-ray innehåller filmen i HD samt över en timmes bonusmaterial, bland annat intervjuer och kommentarer av Tom Cruise och Christopher McQuarrie, bakom-kameran-inslag från filmens otroliga stuntscener, till exempel den spektakulära flygplanscenen, de gastkramande undervattensscenerna och de högoktaniga bil- och motorcykeljakterna. Och mycket mer!

Mission: Impossible – Rogue Nation på Blu-ray bjuder dessutom på ett valbart Dolby Atmos®-ljudspår* som ger ett fantastiskt surroundljud.

Produktinfo:
Genre – action
Speltid – 131 minuter
Prod.år – 2015
Ålder – rek. från 15 år
Blu-ray, DVD samt digital köp & hyr 30 november

Film & Spel
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login