Film | Filmen om världens största pojkband BACKSTREET BOYS

Av den 24 mars, 2015

Filmen om världens största pojkband BACKSTREET BOYS visas tillsammans med ett nyinspelat framträdande – exklusivt för biograferna.

Filmen ”Backstreet Boys: Show ‘Em What You’re Made Of” är en inspirerande ny musikdokumentär gjord till 20-årsminnet av världens största pojkband. Den är filmad under arbetet med deras nya album och innehåller också nytt material från ett speciellt framträdande i London, vilket endast visas exklusivt på utvalda biografer.

Musikdokumentären visas på Filmstaden i Örebro!

Det är ett känslomässigt öppet och ärligt filmporträtt, som utforskar bandets toppar och dalar från barndom till manlighet. Vi får veta vad som ledde gruppen tillbaka till en studio i London under 2012 för att skriva ett nytt album, göra en film och planera sitt 20-årsjubileum. Återföreningen förnyade vänskapen, men också gamla och nya spänningar behöver konfronteras och lösas. Filmen är en överraskande och givande resa, filmad över två år och som gräver i extrem berömmelse och rikedom, svek och förnyelse.

Bandets alla fans över hela världen kan nu se filmen för första gången och samtidigt bjudas på en exklusiv visning av deras framträdande i London den 26 februari.

– Vi är mycket förväntansfulla över möjligheten att visa upp vår film för våra fans, säger medlemmarna i Backstreet Boys. Vi är stolta över filmen och vi tror att alla kommer att älska den.

Det flerfaldigt prisbelönta och Grammy-nominerade pojkbandet har sålt 130 miljoner album världen över och är det bäst säljande pojkbandet i historien. De första nio albumen som släpptes placerade sig direkt topp 10 på Billboard Top 100, och de har sålt guld och platina i 46 länder. Backstreet Boys har för alltid markerat sin plats i pophistorien och fick också 2013 en stjärna på den legendariska Hollywood Walk of Fame.

Filmen ”Backstreet Boys: Show ‘Em What You’re Made Of” är regisserad av Stephen Kijak och de ursprungliga gruppmedlemmar Nick Carter, Howie Dorough, Brian Littrell, AJ McLean och Kevin Richardson är alla producenter av filmen tillsammans med Mia Bays på Missing in Action Films.

Filmen kommer att visas på SF Bio i de städer som man har en biograf måndagen den 13 april och biljetterna släpps till medlemmar i Bioklubben den 24/3 och till övriga den 25/3.

Se vidare på sf.se för föreställningstider och biljettköp.

Film | Lokalt
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login