Filip & Fredrik på stor Tårtgeneralen-turné

Av den 11 april, 2018

Nu ger sig regissörerna Filip Hammar och Fredrik Wikingsson ut på stor Sverigeturné med sin film Tårtgeneralen. De startar i Luleå på torsdag förmiddag och reser sedan söderut för ett stopp i Örebro och Filmstaden tills de slutligen avrundar i Trelleborg på söndag kväll. Deras mål är att under fyra dagar och 24 turnéstopp besöka så många biografer de hinner för att träffa biobesökare som ser Tårtgeneralen detta veckoslut. 

– Vi älskar att kuska runt i landet och träffa folk, och med tanke på att vår film handlar om den svenska landsbygden så känns den här turnén som en lustfylld självklarhet. Att inte fler regissörer gör sånt här är makabert tycker jag. Det blir härliga stunder detta – vi snackar lite om filmen, Fredrik håller i ett lustigt quiz där man kan vinna fina priser och sen visar vi en film vi är riktigt jävla stolta över. Vi ser fram emot detta som satan, säger Filip Hammar.

Alla som köper biobiljett till en visning av Tårtgeneralen den kommande veckan är välkomna till träffen med regissörsduon. 

Fredag 13 april stannar Filip Hammar och Fredrik Wikingsson till på Filmstaden i Örebro, kl. 14.30.

Film & Spel | Örebro
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login