Festivalen Quaranta går mot slutsålt

Av den 1 augusti, 2019

Med endast ett 50-tal biljetter kvar ser det ut som att Quaranta som arrangeras för första gången på lördag den 3 augusti kommer sälja slut.

Förutom att återförenade Florence Valentin gör sin enda sommarspelning på festivalen så kompletterades Line-upen även med ett av indiemusikens största namn Loney Dear. Att sedan kunna presentera ett av fotbollssveriges största namn Alexander Axén som DJ gör att Quaranta sticker ut i mängden.

Quaranta är en ny endagsfestival utanför Örebro, lagd i idylliska Tjugesta. Festivalen bär på både ett lantligt lugn och storstadens intensitet, där musik, mat och möten samsas under samma sol. 

Några akter ur årets line up är bland annat Florence Valentin, Loney Dear, Hanna Järver och Johannes Räihä.

”Det hela började egentligen som en födelsedagsfest, men planeringen spårade ur och växte till något helt annat. Det blev istället en festival med fantastisk musik, lokal mat och dryck samt grymma dj’s.” – Erik Wärlegård, Festivalens grundare

Quaranta är en ny endagsfestival utanför Örebro, lagd i idylliska Tjugesta. Festivalen bär på både ett lantligt lugn och storstadens intensitet, där musik, mat och möten samsas under samma sol.

» Mer info här «

Musik | Festivalen Quaranta går mot slutsålt
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login