Fem hållbarhetscertifierade hotell att boka i sommar

Av den 10 maj, 2019

En fråga som blir allt viktigare bland resenärerna är hållbarhetscertifierade hotell, 95 procent av TUIs kunder tycker att hållbarhet är viktigt på resan och cirka var femte skulle inte kunna tänka sig att bo på ett hotell utan hållbarhetscertifiering.

Det visar en nyligen avslutad kundundersökning, för avresor efter 1 maj klimatkompenseras även hotellvistelsen.

Här listar vi våra fem populäraste sommarhotell med hållbarhetscerifiering

1. TUI Family Life Alcudia Pins, Mallorca
Vårt bästa familjehotell i Alcudia, TUI Family Life Alcudia Pins, ligger precis på stranden. Sanden är vit, vattnet är härligt turkost och stranden är långgrund. Hotellet har flera pooler inklusive vattenrutsckanor för stora och små barn. Fem restauranger, café på stranden och en solterrass ovanför poolbaren om du vill ha det lite lugnare.

TUI Family Life Alcudia Pins ligger vid den vita Playa de Muro-stranden.

2. TUI Family Life Atlantica Caldera Beach
I lugna Gerani på Kreta ligger TUI Family Life Atlantica Caldera Beach. Hotellet är indelat i olika zoner och du kan välja om du vill bo i lugnare Olympus-delen eller mer fartfyllda Afrodite-delen. Flera pooler, barnklubb, gym, tennisbanor och härligt strandläge.

TUI Family Life Atlantica Caldera Beach är en stor familjefavorit.

3. TUI Family Life Pascha Bay, Turkiet
På TUI Family Life Pascha Bay utanför Alanya i Turkiet trivs hela familjen. Gym med havsutsikt, spa och vuxenzon kombineras med barnklubb, vattenrutschkanor och massor av aktiviteter. Hotellet ligger direkt vid den härliga stranden där det också finns en lång badbrygga.

TUI Family Life Pascha Bay har något för alla.

4. TUI Family Life Atlantica Aegean Park, Rhodos
På Rhodos ligger TUI Family Life Atlantica Aegean Park. Hotell med egen vattenpark, flera pooler, simskola och många rum har egen utgång till pool. Dessutom ligger det vid Kolymbiastranden så gillar du att bada lär du inte bli besviken. Precis utanför hotellet går bussar till Rhodos stad och Lindos. All Inclusive ingår i priset.

TUI Family Life Atlantica Aegean Park erbjuder många swim-up rum.

5. TUI Family Life Nausicaa Beach, Cypern
TUI Family Life Nausicaa Beach på Cypern är omgivet av Medelhavet på tre sidor. Hotellet har två restauranger och All Inclusive ingår i priset. Stort poolområde, egen liten strand och bara några hundra meter bort ligger Fig Tree Bay med centrum och lång härlig sandstrand. Det finns gym, spa och barnklubb och du bor i modern lägenhet.

TUI Family Life Nausicaa Beach har ett ljuvligt läge på Cypern.

Resa | Fem hållbarhetscertifierade hotell att boka i sommar
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login