Felix Sandman till Epic – Ritz Nightclub

Av den 21 oktober, 2019
Foto: Live Nation

Den 20 åriga multitalangen FELIX SANDMAN som tidigare i höst släppte sitt debutalbum ’EMOTIONS’, har sen starten av sin solokarriär samlat över 80 miljoner streams, 2x Guld och 2x platinum singlar och etablerat sig som både artist, låtskrivare och skådespelare.

Sedan han släppte sin första singel ’EVERY SINGLE DAY’, som var #1 på svensktopplistan 4 veckor i rad, har Felix tagit svenska folkets hjärtan med storm med sin öppenhet och sårbarhet. Succén som följde ’EVERY SINGLE DAY’ och uppföljarsingeln ’IMPRINT’ resulterade i att han vann en Rockbjörn som ’Årets Genombrott’.

“Den är lite bittersweet, när man känner att man hittat kärlek men är fortfarande i stadiet där man hoppas att den andra personen känner likadant som man själv gör. ”
– Felix om ”Middle Of Nowhere”

På senare tid har vi lärt känna Felix som karaktären Sebastian i ’Störst Av Allt’ (Quicksand) – Sveriges första original Netflixserie. TV-serien släpptes i april 2019, blev en succé över hela världen och Felix hyllades för sin skådespelarinsats. I sommar är Felix ute på vägarna samtidigt som han är i full färd med att skriva ännu mer musik till kommande album. Det senaste året har gjort Felix till en publikfavorit och under Rockbjörnen stod han nominerad i kategorierna, Årets Manliga Liveartist, Årets Konsert och Årets Fans.

Felix Sandman till Epic – Ritz Nightclub Fredag 25 Oktober 2019.

» Mer information här «

Musikvideo | Felix Sandman – Miss You Like Crazy (Official Video)

Musik | Felix Sandman till Epic – Ritz Nightclub
Örebroguiden

Källa Ritz Nightclub

You must be logged in to post a comment Login