Feel Good Night på East West

Av den 22 september, 2016

Feel Good Night på East West när Åsa Medin och Regular Stuff kommer på besök!

Åsa Medin – Sångerska, basist och låtskrivare. Åsa har tidigare gästat oss med sin ”Monica Zetterlund Tribute” och konserten ”Varje dag är din”. Nu återvänder hon till East West tillsammans med trummisen Pehr Hagerius och Gitarristen Magnus Norström. Tillsammans plockar de fram godingar från Stevie Wonder, Adele, Monica Zetterlund, Norah Jones och blandar det med Åsas egenskrivna material.

Regular stuff är ett Stockholmsbaserat coverband med skön bredd i repertoaren. Pop/rock-covers från artister som Tom Petty, Bonnie Raitt, John Mayer, Jamie Cullum, Journey, Aerrosmith blandas med Soul/funk från Michael Jackson, Prince, Justin Timberlake, John Legend, Rihanna m.fl.

Gonçalo (sång) är från Lissabon, där han växte upp med strandkultur, surfing i Atlanten och som frontfigur i flera band. Arbetar nu i Stockholm som låtskrivare och studiomusiker.

Calle (gitarrer) har efter musikutbildningar i Göteborg och Paris spelat professionellt i en mängd olika sammanhang. Han har turnerat med band i Sverige, Europa och USA.

Markus (klaviaturer och sång) ledare för musikklasser, flitigt anlitad ackompanjatör samt musikproducent på Soundvision Studios i Stockholm.

Fredag 23 september är det dags för Feel Good Night på East West med Åsa Medin och Regular stuff, kl. 22.00 beräknas det börja.

Kultur & Musik | Lokalt
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login