Fashion Pack bjöd på glitter och glamour i nya showen

Av den 9 juli, 2018

Under lördagen var det dags för premiär på Fashion Packs nya sommarshow ”Viva La Diva” på Villa Strömpis.

Fashion Pack är åter tillbaks i Villa Strömpis trädgård efter förra sommarens uppehåll med en ny sprakande show och som vanligt fick vi se en mängd dansnummer, kändisimitationer och humoristiska sketcher om aktuella händelser.

Det känns som om årets sommarshow delvis bygger på den showgruppen satte upp på Frimis Salonger i vintras men samtidigt har man helt klart arbetat om numren, tagit bort vissa och lagt till andra vilket gör att man skapat en helt annan känsla i showen. För även om jag känner igen vissa delar så känns ändå detta fräscht och mer somrigt än den tidigare showen.

Man bjuder som vanligt på en hel del dans och jag slutar aldrig imponeras av hur skickliga dansarna är, ett annat signum för Fashion Pack är alla extravaganta kläder man använder i showen och med vilken fart man lyckas att genomföra alla klädbyten, för ensemblen är inte särskilt stor medans antalet karaktärer vi får stifta bekantskap med är desto fler.

Ett annat kännetecken för gruppen är den humor man brukar lägga in i sina shower, den finns med även i denna show även om den känns något mer nedtonad nu. Men visst är det några nummer där den får flyga fritt, bland andra USA:s president Donald Trump får sig en känga i ett av dessa.

Jag tycker att detta är en show väl värd att se och tycker att man bör bege sig till Villa Strömpis någon lördag under sommaren för att se den.

Fashion Pack Viva La Diva får hela…

Bilder från Showen.

Karl-Johan Sandberg, Nöje | Viva La Diva
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login