Fashion Pack berättar godnattsagor på Frimis Salonger

Av den 15 oktober, 2017

Efter åtta år med sommarshow i Strömpis trädgård så sa Fashion Pack tack för sig då man kände sig färdiga med det konceptet och ville gå vidare.

Nu är man tillbaka med en krogshow vid namn Bedtime Stories, någonting de länge velat göra. Man håller den på Frimis Salonger och biljetter går att köpa genom Tickster.

Det är med en något mindre ensemble än vi är vana vid som Fashon Pack drar i gång sin krogshow, detta är dock inget som jag tänker på förrän efter showen men man undrar ju hur de hinner med alla ombyten.

Showen är som vanligt fylld med humor, dansnummer, parodier och en väldigt massa fantastiska kläder. Några humorfyllda parodier som jag gillade lite extra var Kronprinsessan Viktoria och Donald Trump, men jag saknade också vår kära kung som de brukar avbilda så charmigt.

Men det är dansnumren som verkligen är den stora behållningen för mig i denna show som jag tycker att gänget bakom Fashion Pack fått till riktigt bra, och jag tycker också att formatet krogshow nog passar dem bättre än sommarshowerna egentligen gjorde.

Det hela blir en trevlig tillställning som publiken uppskattar, och jag går där ifrån med ett leende på läpparna.

Showen spelas också den 20/10, 21/10 och 28/10.

Fashion Pack Bedtime Stories får hela…

Bilder från showen.

Karl-Johan Sandberg, Nöje | Örebro
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login