”Farmen Jocke” Ljunggren och Michael ”Brinken” Brinkenstjärna till Örebro med sin show ”Superstar 80´s 90´s”

Av den 20 december, 2019

Jag fick en intervju med Jocke och Brinken inför deras show i Örebro på Ritz Nightclub den 5:e Januari, det blir en kväll som garanterat kommer att dofta både 80 som 90-tal. På scenen uppträder bland annat Lili & Susie, Patrik Isaksson, Peo Thyren – Noice, Tommy Ekman – Freestyle, Brinkenstjärna, Snowstorm, Farmen Jocke, Shaboom samt Jan Johansen.

Farmen Jocke blev känd från tv programmet ”Farmen” 2015, där han kom på andra plats. Michael Brinkenstjärna är en känd svensk DJ och en stor känd manager och bokare åt kända artister. De har ett projekt tillsammans ”Kärlek åt folket” där de har turnerat runt i Sverige och haft gästartister som uppträtt. De har också släppt två låtar tillsammans ”Just idag är jag STARK” och ”We are all the winners” som också Nick Borgen är med på. Den 5:e Januari kommer de till Ritz nightclub Örebro med sin show ”Superstars 80´s 90´s” där de gästas av artister som hade list-1or på 80 och 90 talet.

Hur föddes idén om ”Superstar 80´s och 90´s”?

– Vi har känt varandra i några år, tyvärr gled vi ifrån varandra ett tag men ändå hållit kontakten sporadiskt, i november förra året hörde jag av mig till Jocke och frågade om vi inte kunde spela in en låt ihop, säger Micke.

– Jag blev väldigt skeptisk när Michael ringde och frågade men jag sa ja, för det är ju roligt, säger Jocke.

Jag hade en favoritlåt med Kenta ”Just idag är jag stark” när jag var liten. Jag har funderat länge på att göra en cover på den låten och jag ville göra den med Jocke då både han och jag är lite av en hjälte som haft motgångar men sen rest sig upp igen. Producenten Ari Lehtonen och jag började att laborera med låten. Och skickade sen över ett utkast till Jocke och sa att du får öva hemma. Båda skrattar, säger Micke.

– Jag lyssnade på låten hemma hela tiden, så nervös och tyckte det var jättejobbigt. Till slut hade jag låten i huvudet hela tiden. Efter två-tre dagar tog jag tåget upp till Michael i Stockholm. När jag kom upp till Centralen och Michael hämtade mig, så darrade jag så mycket. Mycket funderingar över hur sjutton det här ska gå, vart i musiken ska jag sjunga, verserna, ja allt, säger Jocke.

När vi kom till studion så tog vi en fika och pratade så det mesta av spänningen försvann. Allt gick bra när vi väl började och det tog en dag för oss att bli klara med inspelningen.

– Jocke och jag var runt på olika event efter att vi släppt låten, och sen började vi uppträda i olika städer och hade med oss olika gästartister så som Lili & Susie, Patrik Isaksson, Tommy Ekman, Rednex med flera, säger Micke.

Och så föddes idén med ”Superstar 80´s och 90´s”!

”Kärlek åt folket” vad står det för?

– Vi är alltid noga med att svara på våra fans kommentarer, vi läser allt och svarar på allt. Däremot tar vi bort kommentarer som inte är trevliga för detta är ”Kärlek åt folket” och det ska vara glatt. Vi har också rest från mellan Sverige till södra Sverige och spontant hälsat på våra fans i sina hem. Vi har blivit så varmt mottagna och då vi är väldigt öppna människor som berättat om våra liv så vet de att vi inte dömer någon. Och alla vi har varit hemma hos har varit öppna om sina liv och delat tankar och händelser med oss. De har varit väldigt tacksamma över vad vi gör. Vi hoppas att detta kommer bli en tv produktion då vi filmade allt när vi reste runt och överraskade våra fans, säger både Micke och Jocke i munnen på varandra.

Har ni någon hälsning till Örebroarna inför er show i Örebro den 5:e Januari?

– Kom och dansa, sjung och upplev 80 och 90 talets hits live med oss! Det kommer bli jätteroligt och en dunder show, hälsar Micke & Jocke!

Missa inte Superstars 80-90s, Brinkenstjärna FarmenJocke med vänner Söndag 5 Januari 2020!

» Mer information här «

Malee Elneborg, Nöje | ”Farmen Jocke” Ljunggren och Michael ”Brinken” Brinkenstjärna till Örebro med sin show – ”Superstar 80´s 90´s”
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login