Fånga ännu mer på bild – nya kamerafunktioner till Galaxy S10 och Galaxy Note10

Av den 25 mars, 2020
Nu kommer utvalda kamerafunktioner från Samsung Galaxy S20 även till S10 och Note10. Med en mjukvaruuppdatering som planeras att rullas ut i Norden kring månadsskiftet blir bland annat Single Take-funktionen, ett smartare galleri och smidigare delning av foto och video tillgängligt för fler.

Samsung tar nu nya och innovativa kamerafunktioner från Galaxy S20-serien till Galaxy S10 och Note10 genom en kommande mjukvaruuppdatering. Det betyder att användaren kommer kunna fota och filma ännu bättre innehåll med den senaste mjukvaran för kameran, exempelvis den populära Single Take-funktionen. Den fångar automatiskt flera stilla och rörliga bilder med de olika kamerorna under ett och samma tillfälle, så användaren kan välja det alternativ som fångade stunden allra bäst.

Utöver det kommer användaren få tillgång till en mängd andra mjukvaruförbättringar för en ännu bättre mobilupplevelse med Galaxy.

Så här kommer utvalda Galaxy S20-funktioner fungera på Galaxy S10 och Galaxy Note10.

Avancerad foto- och videoteknik
Mjukvaruuppdateringen tar utvalda foto- och videofunktioner från Galaxy S20 till Galaxy S10 och Galaxy Note10. Funktionen Single Take hjälper användaren fånga ögonblicket med hjälp av integrerad AI-teknik. Single Take använder kamerans teknik och AI för att fånga ett flertal bilder i stilla och rörligt format samtidigt och rekommenderar sedan de bästa bilderna till användaren.

Med förbättrat Nattläge till Galaxy S10-serien och tillägget av Night Hyperlapse på både Galaxy S10- och Note10-serien för ännu bättre bilder och videos även i mörkare fotomiljöer.

När den perfekta bilden väl har hittats så hjälper smarta Custom Filter till att skapa ett eget filter genom att använda ett favoritfoto som inspiration. Filtret som användaren skapat kan sedan sparas för att användas igen vid senare tillfällen.

Single Take tillgänglig för Galaxy S10

Single Take i galleriet på Galaxy Note10

Nöje | Fånga ännu mer på bild – nya kamerafunktioner till Galaxy S10 och Galaxy Note10
Örebroguiden

Källa Samsung Electronics Nordic

You must be logged in to post a comment Login