FamTime Appen med barn och familjeaktiviteter

Av den 31 oktober, 2018

Vad kan vi hitta på idag? Händer det något roligt till helgen? Det är frågor som antagligen många av oss med barn har ställt sig om och om igen. FamTime vill göra det enkelt att besvara den frågan genom att samla barn- och familjeaktiviteter över hela Sverige, på ett ställe.

Förutom att kunna upptäcka platser att besöka som bland annat museum, gårdar och naturområden så lanserar tjänsten nu även en aktivitetskalender som uppdateras löpande med allt från barnteater till pysselaktiviteter.

“Vi har tagit fram en tjänst som vi själva har saknat vid många tillfällen. Vi vill helt enkelt göra det enkelt att upptäcka vad som finns att göra, om det så är att hitta spännande platser i naturen, om biblioteket runt hörnet har en sagostund eller vad som händer på orten som ska besökas till helgen.” säger Mikael Fürst, medgrundare av FamTime.

FamTime beta-lanserades för iPhone under sensommaren och nu blir den även tillgänglig för Android. Med hjälp av engagerade användare som lämnat mycket värdefull feedback har både nya funktioner tagits fram och befintliga förfinats.

Förutom att kunna upptäcka aktiviteter genom tjänsten så kan användarna bland annat dela tips med varandra, lämna omdömen och ladda upp bilder på platser de besökt. Det går även att spara och organisera listor över intressanta aktiviteter samt lämna förslag på sånt man vill se i appen.

“Det viktigaste vi har är innehållet i appen och vi vill att det ska finnas något för alla oavsett vilken ålder det är på barnen. Vi för idag spännande samtal med potentiella samarbetspartners som kommer kunna bidra till ett ännu bättre innehåll och på så vis ett större värde för våra användare”. avslutar Mikael

Film & Spel | FamTime
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login