Familjesemester 2020 – detta kan ni göra

Av den 6 juni, 2020

Har du besvikna barn som hade sett fram emot en Greklandssemester? Och känner du dig oändligt trött efter en lång vår av oro i karantän?

– Alla familjer som behöver återhämtning och massa lek och bus, kan känna sig hjärtligt välkomna att njuta av några dagar vid i havet. Vi har allt som både barn och vuxna efterfrågar, säger Marthina Lindberg Listad från semesteranläggningen TanumStrand i Bohuslän.

Tid tillsammans och tid för återhämtning är oerhört viktigt för att orka med den inte sällan, intensiva familjevardagen. Slippa tjafsa om vem som ska tömma diskmaskinen och vem som ska sortera strumporna… Även många av våra barn och ungdomar har hektiska vardagar, med läxläsning, krav och träningar. Att få komma iväg, några dagar, hela familjen kan göra underverk, för alla åldrar. Men utmaningen är ofta att hitta ett ställe dit alla i familjen vill åka…

– Vi har länge arbetat för att bli en riktigt bra familjeanläggning. Vi har något för alla. SPA för de vuxna, träning och familjebad. Trenden med ”aktiv familjeavkoppling” växer sig allt starkare. När man är ledig så vill barn och vuxna hitta på och uppleva kul saker tillsammans, säger Marthina Lindberg Listad.

Alla hotell- och stuggäster kommer i sommar kunna delta i TanumStrands barnklubbs fullspäckade program som innehåller allt ifrån skattjakt till traditionellt krabbmete i havet.

– Barnklubbens ledare, våra härliga matroser, kommer ta väl hand om alla barn.

Träning och avkoppling
Vill man varva lunga stunder på SPA med träning – finns det alla möjligheter.

– Vi kommer bland annat att erbjuda uteyoga med magisk utsikt över skärgården och crossfit-pass.

Lätt att hålla avstånd
På TanumStrand är det lätt att hålla avstånd och semesteranläggningen har mängder med storslagna naturupplevelser runt knuten. Om man verkligen vill rå sig själv så kan man hyra stuga.

– Sedan så kan man spela tennis, volleyboll, hyra cyklar, spela golf eller hyra egen båt. En sak är säker – hos oss har man aldrig tråkigt!

Resa | Familjesemester 2020 – detta kan ni göra
Örebroguiden

Källa TanumStrand by The Sea

You must be logged in to post a comment Login