Få en vacker lystermaxad hy med KICKS Beauty’s nya skin tools

Av den 22 mars, 2020

Alla vet att en välmående hy börjar med en fungerande hudvårdsrutin, KICKS Beauty’s nya Skin Tools är framtagna för att maximera effekterna av dina produkter för ett härligt glow samt jämnare och slätare hy. 

KICKS Beauty Derma Roller jämnar ut hudstrukturen med hjälp av dess mikronålar som varsamt rullas över huden. KICKS Beauty Textured Jade Roller masserar effektivt in ditt favoritserum, ger en kylande effekt och ökar blodcirkulationen. Med KICKS Beauty Pointed Blackhead Extractor kan du enkelt och säkert extrahera orenheter i hyn och KICKS Beauty Dermaplaner ger dig en slätare hy genom att omedelbart exfoliera huden och som en bonus också avlägsna oönskat hår.

—————————–

KICKS Beauty Derma Roller
Med detta unika verktyg tar du med dig skönhetssalongen hem! 540 mikronålar skapar försiktigt mikroskopiska hål i huden vilket ökar produktionen av kollagen och trappar upp blodcirkulationen. Rulla KICKS Beauty’s Derma Roller varsamt över ansiktet. Följ upp med en lugnande sheet mask, serum, ansiktsolja eller dina återfuktande hudvårdsfavoriter.

—————————–

KICKS Beauty Textured Jade Roller
Tillverkad i 100% äkta jadesten, för en avslappnande och välgörande massage. Hjälper till att öka blodcirkulationen och har även en kylande effekt som reducerar svullnad och ger ett härligt glow. KICKS Beauty Textured Jade Roller ger också ansiktet en lättare lymfmassage samtidigt som den övar upp muskulaturen i ansiktet. Används med fördel tillsammans med serum och krämer för att effektivt rulla in produkterna i huden med ett jämnt resultat.

—————————–

KICKS Beauty Pointed Blackhead Extractor
Praktiskt verktyg som gör det enkelt att extrahera orenheter i huden, både i ansiktet och på kroppen. KICKS Beauty Pointed Blackhead extractor är tillverkad i rostfritt stål och har en spetsig sida och en sida med ögla, för att hygieniskt avlägsna exempelvis pormaskar.

—————————–

KICKS Beauty Dermaplaner
Består av ett vasst blad som varsamt skrapas mot huden för att omedelbart exfoliera hyn. KICKS Beauty Dermaplaner gör huden slätare och klarare, en ytterligare effekt är att den effektivt avlägsnar oönskat ansiktshår. Används genom att försiktigt glida bladet i 45 graders vinkel över spänd hud, för att minimera risken att göra sig illa.

Nyheterna finns i alla KICKS-butiker i Örebro och på kicks.se. KICKS Beauty Pointed Blackhead Extractor och KICKS Beauty Dermaplaner lanseras vecka 14. KICKS Beauty Dermaroller och KICKS Beauty Structured Jade Roller lanseras under veckorna 17-20.

Skönhet | Få en vacker lystermaxad hy med KICKS Beauty’s nya skin tools
Örebroguiden

Källa KICKS

You must be logged in to post a comment Login