Evian lanserar unik smaksensation i Sverige

Av den 24 april, 2017

För första gången har evian kombinerat sitt naturliga mineralvatten med väl utvalda smaker från växtriket. evian Fruits & Plants är en ny serie med två innovativa smakpar som för tankarna till våren då naturen blomstrar och vaknar på nytt.

Fruits & Plants smakkombinationer är välbalanserade och eleganta i sin enkelhet. Grape & Rose är gjord på evian naturligt mineralvatten tillsammans med juice av läcker vit druva samt naturlig rosarom. Lemon & Elderflower innehåller evian naturligt mineralvatten, frisk citronjuice och naturlig fläderblomsarom. Recepten är framtagna med största precision för att ge en frisk smak och lätt sötma.

Bara naturliga ingredienser
evian Fruits & Plants innehåller inga konserveringsmedel, artificiella färger eller sötningsmedel. ”Serien är smaksensation av högsta kvalité och passar utmärk för alla som vill göra naturliga och hälsosamma val utan avkall på en fantastisk smakupplevelse”, säger Emelie Westman, Brand Manager på Saturnus.

Från de franska alperna
evian naturligt mineralvatten kommer från hjärtat av de franska alperna där det under 15 års tid filtreras genom berget och berikas med mineraler. I över hundra år har vattnet tappats direkt vid källan och sålts på flaska. När evian genom åren har tagit innovativa steg med spännande designsamarbeten och lanserat succékampanjer med sina populära dansade bebisar har det naturliga mineralvattnet fortsatt att vara naturellt och stilla.

Lansering i vår
Lanseringen av Fruits & Plants är första gången som evian kombinera sitt naturliga mineralvattnen med fruktjuicer och naturliga aromer. ”Smakerna framtagna med största varsamhet och väl värd att vänta på”, avslutar Emelie.

evian Fruits & Plants finns i smakerna  Grape & Rose samt Lemon & Eldeflower.
Produkterna säljs i en elegant designad 37 cl PET flaska på Pressbyrån och 7-eleven från och med slutet av april. Cirka pris 35:-

Mat & Dryck
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login