YOUNG Knights: Black Knights vs Limhamn Griffins

Av den 6 maj, 2017
Laddar Karta...

Datum/Tid
Date(s) - 06/05/2017
15:00 - 18:00

Plats
Behrn Arena

Kategorier


— YOUNG KNIGHTS 2017 —

För 6e året i rad önskar vi örebroarna välkomna till Behrn Arena för ännu en säsong av Superserien i amerikansk fotboll! Black Knights hade en fantastisk fjolårssäsong fram till det att man snöpligt åkte ur i semifinalen mot Uppsala 86ers. Laget var dock i början av en uppbyggnadsfas med ett tydligt och långsiktigt mål mot att vinna svenskt och europeiskt mästerskapsguld 2020. Som ett led i detta har man fått behålla kärnan från fjolårets trupp, kryddat med spetskompetens utifrån!

Matchen mot Limhamn Griffins är vår andra av 2 st helgmatcher 2017. Denna lördageftermiddag är ett perfekt tillfälle att samla familjen för en hamburgare och trevliga aktiviteter i centrala Örebro mitt i springande vår. Dessutom är det vår YOUNG KNIGHTS-match vilket innebär att du som besökare betalar en FRIVILLIG ENTRÉ om du så önskar! Bara genom att komma dit bidrar du med intäkter till föreningens ungdomssatsning då ett antal sponsorer gått in och stöttar föreningen med 5 kr per åskådare som kommer till matchen. Överskottet från matchen kommer i år att gå till inköp av nya hjälmar till föreningens ungdomslag vilket kommer möjliggöra för fler spelare att börja med amerikansk fotboll i ung ålder!

Dessutom kommer vi i halvtid låta våra allra yngsta lag spela en uppvisningsmatch mot närliggande rivalerna Karlskoga Wolves dito!

Från och med kl. 12.00 kommer vi arrangera TAILGATE PARTY utanför entrén tillsammans med myOffice! Ta med er bil och grill och parkera precis utanför arenan och ladda upp inför matchen med övriga supportrar i vad vi hoppas kommer bli en dag med strålande solsken!

Kan du inte reglerna i amerikansk fotboll? Oroa dig inte – vi lär dig! Vår speaker förklarar pedagogiskt och entusiastiskt vad som händer på planen och varför. Dessutom har vi regelgenomgångar på storbildsskärmen – eller varför inte ta med kompisgänget, företaget eller familjen till 4e våningen där du ser matchen från arenans bästa platser, samtidigt som du kan avnjuta en härlig måltid inspirerad av det amerikanska köket? Boka bord redan idag genom www.4evaningen.se!

— MATCHBILJETTER —
Frivillig entré denna match!

ALLA medlemmar i Hyresgästföreningen har FRI ENTRÉ inte bara denna match, utan ALLA matcher under 2017!

— KNIGHT CLUB —

Våra matchprogram skickas ut exklusivt till medlemmar i vår fan club ”The Knight Club”. Det är kostnadsfritt att vara med i The Knight Club, och du behöver inte oroa dig för att du ska få någon spam. Vi skickar endast ut information och material som är av intresse för dig som supporter till Black Knights, bl.a matchprogrammet som du får i din inkorg på matchdag så du kan läsa in dig lite om förutsättningarna – spelarna, motståndarna, statistik m.m.

Gå med i Knight Club enkelt genom att anmäla dig på denna länk: http://blackknights.eu/supporters/knight-club/

You must be logged in to post a comment Login