YO! Thelounge 18 MARS█ DJ Hasan Ramic

Av den 18 mars, 2017
Laddar Karta...

Datum/Tid
Date(s) - 18/03/2017
17:00

Plats
The Lounge

Kategorier


YO! THELOUNGE 18 MARS█ 18-03-2017 – 21:00-01:00

▽ Fri Entre
▽Åldergräns: 23
▽ KYRKOGATAN 2, ÖREBRO
▽ MINGEL ▽ MÖTEN ▽MUSIK
▽ Boka Bord: 019-10 07 40

► DJ Hasan Ramic
► Host: Niko Castigador

Vissa säger att hip hop är död, andra säger att den lever mer än någonsin. Vi värnar i detta sammanhang om det gamla, oförstörda och orörda. Det som ograciöst plöjde stigen på 80 & 90 talet till varför vi än idag anammar rim konst, DJs, graffiti & breakdance. Soul, Instrumentals, Old school hiphop & classics kommer förgylla tid, rum och ta oss tillbaka till ”The golden era of hiphop”.

Breakdance, DJs från hela Skandinavien och en vibb som alla kan DANSA till!

► DJ Hasan Ramic
Hasan Ramic är en DJ-vetaran i Örebro med legendariska klubbar som Club Cream och Beat Street under bältet. Han har under de senaste åren residerat i Stockholm och driver där klubbarna Hammer Time och Chocolate Factory som har kommit att bli legendariska i sin egen rätt. Hasan spelar i vanliga fall en salig blandning av modern urbansk musik, men kommer denna kväll ge oss det fetaste inom klassisk och modern rap och rnb.

► Host: NIKO CASTIGADOR
Den Örebro baserade Rapparen som har spelat på bl a VoxFestivalen, Campus48H, Reggae på stationen, klubb Vanity m.m och som står bakom sina EP:n BMF VOL.1, BMF VOL.2 som släpptes i våras och den 1 Dec förra året! Han är även medlem i gruppen HelanOHalvan med Antonio SL! Niko kommer att blessa micken med att hosta kvällen old-school style och njuta med publiken! Ses DÄR!

Välkomna! Känn er som hemma! // //TheLounge

You must be logged in to post a comment Login