Valborgsfesten 2017 ll 28-29 April ll Statt ll Markoolio

Av den 28 april, 2017
Laddar Karta...

Datum/Tid
Date(s) - 28/04/2017
21:00

Plats
Statt

Kategorier


Nu är det inte långt kvar till årets Valborgsfest, och i år slår vi till på den stora trumman! En 2-dagars fest du sent kommer att glömma, med artister, en drös dj’s och ett jäkla drag! Borggården kommer självklart att vara öppen och vi kommer till och med bygga ett till dansgolv denna helg! Missa inte vårens största fest!

★ Biljetter köper du här: http://www.tickster.com/sv/events/1z9wx3zr8fwwlc6/2017-04-28/valborgsfesten-2017

/////////////////////////////////////////////////////////////////////

★ Artister & DJ’s

★ MARKOOLIO – FREDAG 28/4 ★
Under 2017 medverkar Markoolio i andra säsongen av tv-serien ”Familjen Rysberg” som 2016 mottog ”Kristallen” för årets barn- och ungdomsunderhållning.

Vid sin karriärs gryning frågade sig Markoolio i låten “Millennium 2” vad som väntade på andra sidan sekelskiftet. Med facit i hand kan man konstatera att det för hans del var ett alldeles lysande årtusende som tog vid.

2016 fyllde Markoolio myndig som artist. Det var då 18 år sedan debutalbumet Sticker Hårt släppets och inget längre var som förr. 18 år av partydängor, fotbollslåtar, listettor, turnéer och sidokarriärer som skådespelare och radiopratare.

Att få till en låt så där direkt och självklar som bara en genuin hit kan vara är något många artister våndas över. Ibland ler lyckan och en fullträff spelas in. Få är som Markoolio förunnade att uppleva det på löpande band. Gång på gång. ”Sommar och sol” drog i gång allt med en rivstart. ”Vi drar till fjällen” visade att han var här för att stanna. ”Solo och bada i Piña Colada”, ”Gör det igen”, ”Rocka på”, “Mera mål”, ”In med bollen”, ”Värsta schlagern”, ”Ingen sommar utan reggae” kom en efter en för att bosätta sig i en radio nära dig.

Och historien om den rappande finnen fortsätter. Med sin humor och befriande självdistans har Markoolios närvaro i den svenska artistfloran blivit en självklarhet, för att inte säga nödvändighet.

★ TJUVJAKT – LÖRDAG 29/4 ★
Först ut är tjuvjakt som vi är väldigt glada över att återse på Statt!
Efter succén med debutalbumet ”Välkommen till Mångata” har hiphop-kollektivet Tjuvjakt under 2016 bemötts av en allt större och bredare publik på festivaler och klubbar runt om i landet.

Tjuvjakt lever inte upp till klichébilderna. Deras hiphop karakteriseras av charm, påhittighet och en livsbejakande mentalitet: en vilja att vara konstruktiv och uppmuntra det som är bra, snarare än dissa det som är dåligt. Detta, i kombination med sköna beats och en allestädes närvarande humor, gör dem till en frisk fläkt i svenskt musikliv.

Med närmare 60 miljoner streams på Spotify och över 50 spelningar under 2016 har Tjuvjakt idag vuxit till en av Sveriges största hiphopakter. Men resan har bara börjat och kollektivet är långt ifrån färdiga. Under våren 2017 släpps en EP som följs av en lång turné runt om i landet.

★ DJ’S: DJ RAZZ, ANDRÉ, MAX MILLIAM & DJ KAN DU VA SJÄLV

/////////////////////////////////////////////////////////////////////

★ Vill ni boka VIP-platser till någon av dessa kvällar? Maila till niklas@stattkarlskoga.se!

/////////////////////////////////////////////////////////////////////

SAMMANFATTAT:
★ Fredag 28 April & Lördag 29 April
★ Öppet: 21:00-02:00
★ Förköp: 2-dagsbiljett 300kr
★ Förköp: 1-dagsbiljett 200kr
★ Dörren: 1-dagsbiljett 250kr (Om plats finns!)
★ Ålder: 18+

VÄLKOMMEN TILL STATT!

You must be logged in to post a comment Login