Tacky x Junkyard Skatecamp

Av den 30 juni, 2017
Laddar Karta...

Datum/Tid
Date(s) - 30/06/2017
10:00 - 15:00

Plats
Örebro Skatepark

Kategorier


Så tveka inte, boka in dig på sommarens bästa upplevelse!
OBS! Tveka inte för länge, efter månadsskiftet maj/juni kan vi inte längre garantera plats även om campet inte skulle vara fullbokat då…

Mer detaljerad info om campet, ledare, anmälningsformulär, filmer från tidigare år med mera hittar du på vår undersida tacky.se/skatecamp

För fjärde året i rad är vi tillbaka med våra populära skateboardläger i nuvarande regi och för sjätte året totalt. I år har vi efter flera väl omtalade år fått förtroendet att arrangera Junkyards skateboardläger.

Precis som förra året äger skatecampet rum i Örebro med dess förnämliga betongpark som är omtalad som en av de bästa i Sverige, och verkligen har något för alla oavsett vilken nivå man är på och vilken typ av åkning man gillar.

Som redan tidigare berättat är årets huvudsponsor Junkyard och Sweet SKTBS vilket givetvis innebär att du får chansen att skata med och lära känna flera av deras teamåkare.

Vi kommer även som förra året att på lördagen köra vår stora juniortävling Tacky Summer Open, där campdeltagare på fredagen kör ett separat kval direkt till semi/final. I lördagens tävling som är öppen för alla juniorer står sedan inte mindre än ett års sponsring från Junkyard/Sweet SKTBS på spel i första pris!
————————–————————–————————–
Pris:
Fullt deltagande: Måndag-fredag: 3495:-
Fullt deltagande: Måndag-söndag: 3495:- + 500:-
Dagpass: Måndag-fredag: 1795:-
Dagpass: Måndag-söndag: 1795:- + 400:-
————————–————————–————————–
Vad ingår:
Hämtning/lämning på tåg/busstation för de som inte kommer direkt till campet på egen hand.

Mat: Frukost, lunch & middag (Måndag endast middag, avresedag endast frukost & lunch)

Goodiebag:
2 skateboards (bara brädor plus griptape)
Skateboardhjul
T-shirt
Rabattkod på 25% hos junkyard.se
Vattenflaska
Stickers
Innehåll i goodiebagen kommer ev. att växa framöver

Gruppfoto skickas ut efter campet.(Plus ev. actionbild om du fastnat på en snygg och önskad bild, något vi kommer försöka säkerställa)

Inträde en dag på äventyrsbadet Gustavsvik, Lost City, Sveriges största badäventyr som bland annat har landets nyaste och häftigaste vattenrutschbanor, vågbassäng, bubbelpooler, utomhusbad med mera.

Fina priser i våra dagliga tävlingar och prylregn under campet, plus videotävling efter campet.

Valfritt och gratis deltagande i vår kvaltävling på fredag kväll inför den öppna tävlingen Tacky Summer Open på lördag som givetvis även är gratis för dem som kvalar vidare. Har du inte kvalat in kan du givetvis även delta i lördagens kval som är öppen för alla.

Skata och häng ut med våra egna ledare och några av landets mest kända åkare från Sweet SKTBS och Junkyard.

Medlemskap i Örebro Skateboardförening.
————————–————————–————————–

Så tveka inte, boka in dig på sommarens härligaste skateupplevelse!

Mer detaljerad info om campet, ledare, anmälningsformulär, filmer från tidigare år med mera hittar du http://www.tacky.se/skatecamp

OBS! Tveka inte för länge, efter månadsskiftet maj/juni kan vi inte längre garantera plats även om campet inte skulle vara fullbokat då…
————————–————————–————————–

You must be logged in to post a comment Login