Stoppa rasistiska Alternativ för Sverige i Örebro!

Av den 17 maj, 2019
Laddar Karta...

Datum/Tid
Date(s) - 17/05/2019
11:30 - 13:30

Plats
Stortorget

Kategorier


Du har säkert sett deras broschyrer. ”Dags att resa hem” står det. Hundratusentals svenskar har reagerat med avsky mot den rasistiska attacken och frågat sig hur de kan slå tillbaka. ”Feminism är kvinnofientligt” skriver de i en annan pamflett. Det är som ett slag i ansiktet på den rörelse som i över hundra år kämpat för kvinnors rättigheter i Sverige.

Undrar du hur du kan säga ifrån mot de här nynazisterna?

Fredag den 17e maj arrangerar Alternativ för Sverige en torgmöte på ett obestämd plats i Örebro, klockan 12:00. AfS är ideologiskt länkade till NMR, som de har hållit torgmöten tillsammans med, och de är utbrytare ur Sverigedemokraterna – uteslutna eftersom att de, till skillnad från ledarskiktet i SD, ”inte vill hålla tyst” om det totalitära, vita Sverige som Jimmie Åkesson och hans gäng bara pratar om i hemlighet.

Den 17 maj kl 11:30 kommer vi att träffas för att påminna dessa nynazisterna att de inte är välkomna på våra gator. (PLATS TBA)

Gå ihop, och ta med dina vänner, släktingar och kamrater. Stå upp mot fascisterna: visa dem att vi inte tänker låta dem hota människor med deportation och utvisningar.

You must be logged in to post a comment Login